{{ message.message }}
{{ button.text }}

'' je leven is een feestje, alleen je moet zelf de slingers ophangen! ''

Afbeelding blog ''' je leven is een feestje, alleen je moet zelf de slingers ophangen! ''' Achtergrond blur afbeelding

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, SHIT OEPS OHJEE.. momentjes en die we liever niet mee zouden maken. Maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd wel een mooi en een minder mooi verhaal. Het blijft moeilijk om zo'n onderwerp te kiezen. Vroeger riep ik altijd over mijn leventje kan ik een boek schrijven, nou op dit moment goelt het ook zo.

Oeps, en nu een alleenstaande mommy, wie had dat gedacht? ik niet, niemand niet! en ik vind het ook zo gek als ik erover nadenk. Soms als je er over nadenkt van okee, ben nu een alleenstaande moeder en heb je zoveeeeeel vragen.. Kan ik het wel alleen samen met me kleine bink? heb ik wel een goed besluit genomen? er komt zoveel op je af, in paar weken heb ik een huisje gehuurd, helemaal naar ons zin in gericht, allemaal dingen regelen, het lijkt wel een heel takenlijst die je af moet werken.. en alles eventjes in de eentje moet fixen. & JA het is ons gelukt samen met me kleine vriendje en opa en oma..

Als je alleenstaande mommy bent denk je wel eens, kan ik dit wel echt helemaal alleen met je kleine vriend, elke dag heen en weer brengen naar school, en die is niet in hetzelfde dorp, en dan weer heen en weer brengen naar papa.. je leeft in een rollercoaster! Maar heb het ervoor over, als voor je kind zeggen ze wel eens toch! Het mooie is dat hij zegt ; mama ik heb nu 3 huizen, 1 bij papa 1 bij mama en heb zelf een '' regenboog huis'' zo schattig die fantasie van zo'n kind. Samen geklust in ons huis, oude broek aan laarsjes aan, en overal met een kwast met verf overal waar die op kon schilderen heerlijk en fijn om te zien!!

en nu sinds 22 juni woon ik samen met me zoontje in 1 huis, wat is dat wennen en wat is dat gezellig. een heel '' NIEUW BEGIN '' samen. We gaan er samen een feestje van maken, koekjes bakken, filmpjes kijken, zwembad in de tuin met dit mooie weer, het is een thuis van ons samen. We schuiven onze zorgen opzij en we gaan door.. sinds wij deze week in ons huis zitten, hij is zo rustig zo lief. Na een aantal keer boos doen, snap hij dat hij lief moet gaan slapen.. en wat kan en is deze mama trots, dat wil je niet weten!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je