Snap
  • Mama
  • burnout
  • mamaplaatscollab
  • monutastories

Je kunt nu eenmaal niet alles in de hand hebben...

In samenwerking met Monuta deelde Nova haar verhaal: ''20 jaar, alleen, studerend en zwanger. Wat nu?''. Na een heftige periode vond ze gelukkig zichzelf weer en is nu heel trots 'More than a Mom'! 

We vroegen onze volgers op Instagram of zij direct op een roze wolk zaten na de bevalling 58% geeft aan dat dit lastig is (geweest). Iedereen heeft een eigen verhaal, net als Nova. Je kunt helaas niet alles in de hand hebben, maar dat betekent niet dat je situatie niet te redden is. Wanneer je zaken zoals je verzekeringen goed regelt, wordt vooruitkijken een beetje makkelijker, hier kan 94%(!) van de moeders zich in vinden. 

Snap

Wat wil jij graag meegeven aan andere mama's? 

Op de vraag wat je andere moeders graag zou willen meegeven kwamen de volgende prachtige spreuken binnen: 

Mama zijn is het af en toe ook niet meer weten en dan dapper doorgaan

It takes a village to raise a child ❤️

Snap

Kijk altijd naar de mogelijkheden

Snap

Het wordt echt makkelijker - vertrouw op jezelf

Snap

Jullie zijn allemaal powermama's 🌸

Goed regelen geeft rust

Terugkomend op de 94% die het ermee eens is dat wanneer je zaken zoals je verzekeringen goed regelt, vooruitkijken een beetje makkelijker wordt kan Monuta je helpen. Bij Monuta kun je namelijk terecht voor informatie omtrent voogdij en uitvaartverzekering.

3 jaar geleden

Zo mooi al die openheid hier!!!

3 jaar geleden

Helemaal mee eens met dat het een village kost om een kind op te voeden! Schakel hulp in, maak het jezelf makkelijk en heb lief!

3 jaar geleden

Mijn 2ling was ik 19 toen ik beviel. En bij de jongste was ik 31. Ik was er klaar voor ondanks dat ik 19 was en meteen een 2ling kreeg. De buitenwereld had er meer moeite mee. Hey wijzende vingertje het commetaar. Zelfs nu ze 17 jaar zijn krijg ik nog commetaar van je bent te jong, hun zullen ook wel jong moeder gaan worden, ze gaan het nie ver schoppen want ja je bent jong en wat weet je van opvoeden🙈🙈 Allebei hebben ze middelbare school diploma gehaald met goeie cijfers en nu een vervolg opleiding.