{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je gezin werkt mee aan een gezond eetpatroon!

Jij wilt een gezond eet patroon maar dat lukt alleen als je gezin ook mee werkt. Hier wat handige tips van onder andere Weight Watchers en volgens hun doet je gezin gelijk mee! Kinderen staan nou niet echt stil bij wat gezond en ongezond is. Ook veel mannen houden zich hier niet mee bezig. Als huisvrouw kan jij dit wel doen in plaats van dat gelijk de koekjes trommel bij elke kop thee op tafel staat. Je wilt gelijk ook niet dat de andere gezinsleden gewicht verliezen en dat hoeft ook niet met de tips die hieronder staan:
  • Terwijl je gezin de door hen gewenste hoeveelheden opschept, houd jij je aan de aangegeven portiegroottes.
  • Geef je gezinsleden gerust extra aardappelen, pasta, rijst of brood als hun honger nog niet gestild is. Zelf neem je een extra portie groente.
  • Bewaar de volle melk voor de anderen, neem zelf halfvolle of magere melk
  • Gebruik de site van Weight Watchers voor meer ideeën en tips om al je successen te kunnen behalen.
  • Doe kliekjes gelijk in de vriezer of afvalbak. Zo vormen ze geen extra verleiding.
  • Hoe blijven je kinderen lekker eten?
1 Zorg voor variatie. Met elke dag gezonde aardappelen, groente en kip is het tenslotte wel een beetje logisch dat je kinderen gaan steigeren. 2 Kies voor hun favorieten en maak er vervolgens een slanke variant van. Lasagne? Ook lekker, maar misschien kun je er dan meer groenten en tartaar of ham aan toevoegen in plaats van gehakt. 3 Kies samen de recepten. Gun je kinderen één blik op de Weight Watchers recepten en ze zijn ongetwijfeld om. Wie kan onze Tomaten-pasta met gehaktballetjes , Chocolade Sundae of klassieke broodjes hamburger nu weerstaan? Weight Watchers kan jou echt helpen om naar je streefgewicht te gaan of om deze te behouden. Jij geniet van lekkernijen en je kinderen ook! Kijk voor nog meer tips op de site!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je