Snap
  • Mama
  • post

Je geluksmomenten top 10 van 2013

Wat is jouw geluksmomenten top 10 van 2013?

In navolging van mijn blog van vorig jaar!

Nu dit jaar al weer bijna voorbij is, wordt het misschien even tijd om stil te staan bij de (hopelijk vooral mooie ) dingen die 2013 ons gebracht heeft of de fijne dingen die in 2013 nog eens extra werden benadrukt. Wat zijn jouw geluksmomenten van 2013?? Misschien een zwangerschap, huwelijk of heel iets anders? Ik zal de spits afbijten( in willekeurige volgorde ); wie volgt?

1 Mijn jongste meisje dat sinds april 2013 naar school gaat. Ze doet het erg goed en heeft met gemak heel veel nieuwe vriendinnetjes gemaakt. Binnenkort heeft ze het eerste kinderfeestje van een klasgenootje. Trots dat ze was toen ze die uitnodiging kreeg....

2 Dat mijn oudste meisje voor haar laatste leestoets van 2013 een voldoende heeft gehaald. Zoiets geeft zeker hoop voor het nieuwe jaar..

3 Het moment dat ik besloot de studie HBO Module Nieuwe Media te gaan doen en uiteindelijk ook nog eens geslaagd ben.

4 Het moment dat ik naast mijn vaste baan besloot om te solliciteren op de functie van Moderator bij Mamaplaats en dat ik dit nu met veel plezier en vol overgave doe!

5 Dat ik zulke lieve ouders heb, die iedere maandag oppassen zodat ik onbezorgd kan gaan werken en dat zij ook op andere dagen klaarstaan, zodat mijn vriend en ik eens lekker samen weg kunnen en daar dan ook echt van genieten.

6 Dat vriendlief weer een halfjaar contractverlenging heeft gehad...

7 Mijn lieve, ondernemende oma van 93 jaar die nog steeds ieder jaar met kerstmis bij ons aan tafel zit.

8 Onze eerste kampeervakantie in Frankrijk van afgelopen zomer.

9 Het vooruitzicht van een net geboekte autovakantie naar ( weer ) Frankrijk in 2014.

10 Dat ik zulke lieve, geweldige, opbeurende reacties van jullie kreeg naar aanleiding van blogs over mijn oudste meisje. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Voor allemaal een geweldig 2014 toe gewenst met ontelbaar veel geluksmomenten!

10 jaar geleden

Dat is leuk! Gefeliciteerd!

10 jaar geleden

De twee leuke dagen met mijn grote zoon(45)Rick in The Urban Resedence in het mooie Rotterdam,hij was weer net zo lief en attent als toen hij klein was en nu eens niet : ik heb het zo druk.Ook natuurlijk drie mei toen zijn dochter Amber werd geboren en gisteravond kreeg ik het leuke bericht dat er in augustus nog een kleine bijkomt! Dat is in drie jaar tijd nr.DRIE.een blije en trotse (o)ma.

10 jaar geleden

Ja, de eerste stapjes is echt wel een Megamijlpaal..

10 jaar geleden

dank je wel!