{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je geluksmomenten top 10 van 2013

Wat is jouw geluksmomenten top 10 van 2013?

Afbeelding blog 'Je geluksmomenten top 10  van 2013' Achtergrond blur afbeelding

In navolging van mijn blog van vorig jaar!

Nu dit jaar al weer bijna voorbij is, wordt het misschien even tijd om stil te staan bij de (hopelijk vooral mooie ) dingen die 2013 ons gebracht heeft of de fijne dingen die in 2013 nog eens extra werden benadrukt. Wat zijn jouw geluksmomenten van 2013?? Misschien een zwangerschap, huwelijk of heel iets anders? Ik zal de spits afbijten( in willekeurige volgorde ); wie volgt?

1 Mijn jongste meisje dat sinds april 2013 naar school gaat. Ze doet het erg goed en heeft met gemak heel veel nieuwe vriendinnetjes gemaakt. Binnenkort heeft ze het eerste kinderfeestje van een klasgenootje. Trots dat ze was toen ze die uitnodiging kreeg....

2 Dat mijn oudste meisje voor haar laatste leestoets van 2013 een voldoende heeft gehaald. Zoiets geeft zeker hoop voor het nieuwe jaar..

3 Het moment dat ik besloot de studie HBO Module Nieuwe Media te gaan doen en uiteindelijk ook nog eens geslaagd ben.

4 Het moment dat ik naast mijn vaste baan besloot om te solliciteren op de functie van Moderator bij Mamaplaats en dat ik dit nu met veel plezier en vol overgave doe!

5 Dat ik zulke lieve ouders heb, die iedere maandag oppassen zodat ik onbezorgd kan gaan werken en dat zij ook op andere dagen klaarstaan, zodat mijn vriend en ik eens lekker samen weg kunnen en daar dan ook echt van genieten.

6 Dat vriendlief weer een halfjaar contractverlenging heeft gehad...

7 Mijn lieve, ondernemende oma van 93 jaar die nog steeds ieder jaar met kerstmis bij ons aan tafel zit.

8 Onze eerste kampeervakantie in Frankrijk van afgelopen zomer.

9 Het vooruitzicht van een net geboekte autovakantie naar ( weer ) Frankrijk in 2014.

10 Dat ik zulke lieve, geweldige, opbeurende reacties van jullie kreeg naar aanleiding van blogs over mijn oudste meisje. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Voor allemaal een geweldig 2014 toe gewenst met ontelbaar veel geluksmomenten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je