{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je geluksmomenten top 10 van 2012

Afbeelding blog ' Je geluksmomenten top 10 van 2012' Achtergrond blur afbeelding
Nu dit jaar al weer bijna voorbij is, wordt het misschien even tijd om stil te staan bij de (hopelijk vooral mooie ) dingen die  2012 ons gebracht heeft of de fijne dingen die in 2012 nog eens extra werden benadrukt. Wat zijn jouw geluksmomenten van 2012?? Misschien een zwangerschap, huwelijk of heel iets anders? Ik zal de spits afbijten; wie volgt? 1  De beslissing om onze dochter nog een extra jaartje te later kleuteren. Ze zit nu een stuk beter in haar vel. 2 Het moment in februari waarop ik hoorde dat ik mijn baan zou behouden en dus niet afgespiegeld zou gaan worden na 11 jaar trouwe dienst. 3 Het moment dat mijn vriend een nieuwe baan vond. 4 Dat ik zulke lieve ouders heb, die iedere maandag oppassen zodat ik onbezorgd kan gaan werken. 5 Dat zij ook op andere dagen klaarstaan, zodat mijn vriend en ik eens lekker samen weg kunnen en daar dan ook echt van genieten. 6 Onze heerlijke vakantie in Turkije. 7 Mijn lieve, ondernemende oma van 92 jaar die nog steeds ieder jaar met kerstmis bij ons aan tafel zit. 8 Dat ik na een proefopdracht de goedkeuring kreeg om artikelen voor Mamaplaats te gaan schrijven. 9 Het vooruitzicht van een net geboekte autovakantie naar Frankrijk in 2013. 10 Mijn dochtertje van ruim 3 jaar die steeds beter voor zichzelf op komt. Klaar om in 2013 naar school te gaan. Voor allemaal een geweldig 2013 toe gewenst met ontelbaar veel geluksmomenten!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je