{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je baby in de auto? Dat kan best tegenvallen

Afbeelding blog 'Je baby in de auto? Dat kan best tegenvallen'

*Sponsored - Dit artikel is in samenwerking met Bynco geschreven*

Voordat we een kindje kregen, reden we met veel plezier in een audi A1. Helemaal prima. Vlak voor de geboortedatum toch maar even kijken hoe de maxi cosi in de auto bevestigd moest worden. 45 minuten en heel veel stress later, waarin 20 keer de zin “nou het past niet hoor” voorbij gekomen is, was hij dan toch bevestigd. Het enige nadeel: de persoon op de bijrijdersstoel zit met zijn of haar rug in een hoek van 45 graden met het hoofd tegen de voorruit. Ach dan moet die persoon maar naast ons kindje achterin zitten met opgetrokken benen. Maar waar moet de kinderwagen dan? Want een gedeelte van de achterbank moet ingeklapt worden als de kinderwagen mee moet. Oeps. Was het misschien tijd voor een grotere auto?

Tijdens ons zoektocht naar een andere auto hebben we verschillende websites bezocht en verschillende proefritjes gemaakt. Maar er mankeerde altijd wel wat aan een auto. Zo was bijvoorbeeld de hele voorkant van een auto een andere tint wit dan de rest van de auto (lees: schade auto) en de allermooiste auto’s stonden natuurlijk aan de andere kant van het land. We gaven het tijdelijk even op. Het probleem was inmiddels ook alweer opgelost omdat ons kindje overging van een maxi cosi naar een autostoel en we de kinderwagen inwisselde voor een buggy. Wat meer ruimte voor ons betekende.

Het kwam dus heel mooi uit dat Mamaplaats mij vroeg om Bynco uit te testen, waar ik eerder nog niet van gehoord had. Eindelijk een stukje zekerheid. Want bij Bynco worden alle auto’s door hen gescreend voordat ze op de website komen. Zo bewaken ze de kwaliteit en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Ze streven ernaar om alle auto's te voorzien van een uitgebreid inspectierapport. Wat ik ook wel erg bijzonder vind om te lezen is dat de prijs vast staat, er komen dus niet meer allerlei onverwachte kosten bij. Onderhandelen zit er dan ook niet in, dat is nou weer jammer. Je kunt via IDEAL betalen of bij aflevering. Ja, want je nieuwe auto wordt bij je afgeleverd, scheelt je weer 3 keer naar de andere kant van het land rijden, dat vind ik altijd zo’n gedoe bij het kopen van een auto. Zeker met baby. Inruilen, financiering, een proefperiode en garantie is allemaal mogelijk. Dit alles maakt Bynco toch wel een vernieuwende manier van auto’s kopen.

Toen ik op de website kwam, kreeg ik meteen de optie om een auto te zoeken en wat ik daarin heel handig vind is dat je kan selecteren hoe je de auto gebruikt. Ik koos voor ‘groot gezin’, ‘veel bagage’ en typte Audi in. Want daar willen we toch wel bij blijven. Ik kreeg 36 resultaten met een grote variatie in bouwjaar en prijs, een prima aanbod wat mij betreft. Als je dan vervolgens een auto aanklikt staan alle specificaties er heel duidelijk bij en je kunt direct het rapport inzien. Er staan zelfs plus -en minpunten bij. Kortom, een overzichtelijke website die veilig en betrouwbaar over komt. Wellicht kopen wij hier in de toekomst wel ons auto!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je