{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jarig&Ziek, zo dochter zo moeder.

JemigDePemig wat ben ik ziek! Blleerrrrgggg! Jarig? Oh ja ook jarig. Hieper de piep hatsjiee!

Afbeelding blog 'Jarig&Ziek, zo dochter zo moeder.' Achtergrond blur afbeelding

Wat begon deze dag k#t! Nee wacht. De nacht die opliep naar deze dag was al k#t!! Twee kids bij ons in bed waarvan Meneertje net hersteld is van zijn 40 graden koorts periode maar nog niet helemaal rustig slaapt. Dus midden in de nacht, een keer of 5 word ik op mijn hoofd geramd met een klein vuistje en in mijn zij geprikt door voetjes met nageltjes die ik al had moeten knippen.. Daarbij slaapt Mevrouw de afgelopen twee dagen s'nachts ook nauwelijks. Ik denk dat ze zo'n 20 keer huilend, met haar demonische huil, wakker is geworden. Heerlijk dat gegil in je oor om 2 uur en 3 uur s'nachts!! Mijn griepje eraf slapen zat er dus niet in voor deze Mama en ik was vandaag, op mijn verjaardag, dus ziek..

Wakker worden met gigantische pijn in mijn hoofd, keel, nek en schouders BAH! Mijn verjaardags ontbijd bestond uit appeltjes en asprientjes. Klap op de vuurpijl moest ik gaan werken! Wat ik niet zo erg vond maar wel voor de staat waar ik in was (ben). Kids naar het KDV gebracht er om half 10 stond ik op werk. Het was gelukkig mega rustig en met de lunch drukte had ik even een klein helder moment in mijn hoofd, gelukkig! Maar voor de rest wil ik nu alleen maar zitten, liggen, slapen. Wacht ik heb kids.. Ik was super blij dat ik eerder weg kon! 

Mijn vriendje staat nu lekker voor ons te koken voor ons. Boerenkool met biefstuk xD wat een combinatie.

Mijn verjaardag vier ik lekker van het weekend! Hopelijk ben ik dan beter. Ik HAAT ziek zijn!!! Ik werk nog liever 24 uur achter elkaar dan dat ik 24 uur ziek ben! Ik irriteer me dood aan mezelf maar kan er niks aan doen :(

Gelukkig werd ik vandaag wel op gevrolijkt door een geknutselde (lege, haha!) doos die Meneertje bij Oma had geknutseld en een prachtige verftekening van het KDV! Ook heb ik super veel lieve felicitaties gekregen via Facebook en natuurlijk gistere de MamaSwap doos uitgepakt! Een van de cadeautjes, hoe lief is dit:

IMG_20160310_180656_1457629649.JPG

Mijn Swapmama Kim had er echt werk van gemaakt :)

Zaterdag word hopelijk SUSHIdag en zondag KAASFONDUE!! Ik moet hier op dit moment echt even niet aan denken maar kijk wel uit naar een bassillen-vrij weekend en lekker eten! 

24, bijna een kwart eeuw..

Hieper de piep HATSIEEEE!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je