{{ message.message }}
{{ button.text }}

Januari , tijd voor groen in huis

Groen in huis

Afbeelding blog 'Januari , tijd voor groen in huis' Achtergrond blur afbeelding

Januari,

Natuurlijk allereerst de beste wensen voor 2018. Dat het maar een mooi jaar mag worden, ook op het gebied van interieur & lifestyle.  Vanaf deze maand zal ik hier op mamaplaats elke maand een leuke blog schrijven om jullie te inspireren over alles wat te maken heeft met interieur, styling en lifestyle! 

Januari, de maand om je interieur weer lekker op te frissen. De kerstboom is de deur weer uit en er ontstaat een leeg huis. Tenminste bij mij komt dit gevoel dan echtwel. Het kerstgroen was juist zo gezellig en knus. Daarom ga ik er in januari dan ook voor om mijn interieur weer lekker op te vullen met nieuwe planten of wat groen in een vaasje. 

Hoe leuk is bijv. eucalyptus uit eigen tuin. Of gezellig wat gemixte groene plantjes op de eettafel. Voor je het weet ben je die kerstboom vergeten. Wil jij echt de lege plek opvullen in je woonkamer ga dan voor een grote kamerplant of een boompje!

Groen in huis zorgt eigenlijk altijd wel voor dat extra stukje gezelligheid vind ik. En nu het weer het niet toelaat om lekker veel buiten te zijn,haal je meteen buiten wat meer naar binnen. En ook als je geen groene vingers hebt, zijn er in het tuincentrum echt wel wat plantjes te vinden die ook jij kunt verzorgen! 

Mijn tip: door het mixen en matchen van diverse plantjes en potjes ontstaat er een speels effect. Door groepjes te creëren maak jij je eigen mini urban jungle. 

Tot februari, dan gaan we het hebben over kleur in huis! Had jij al gehoord over de kleur van het jaar? 

Wil jij niks missen, volg mij dan op Instagram.


Afbeelding blog 'Januari , tijd voor groen in huis'

Pilea, één van de hipste plantjes op dit moment

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je