Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Janey voor meiden met pit!

Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints. Janey voor meiden met pit! Lees meer..

Felle kleuren in de Janey wintercollectie 2012. Maar ook de stijl van de jaren 60/70 vindt u in de collectie. Strakke tricot jurkjes gecombineerd met colbertjes. Deze colbertjes passen ook weer perfect bij de leren patchwork rokjes. De shirts zijn er in diverse kleurengecombineerd met verschillende dieren prints. Daarnaast hebben we ook met katoenen breisels gewerkt . Rokjes maar ook gehaakte gilets in verschillende kleuren . Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints.

De collectie is te zien en te bestellen op www.janey-kidswear.com voor vragen kunt u mailen naar info@janey-kidswear.com. Naast de kinderkleding kunt u ook diverse andere artikelen in de shop bestellen o.a.

Strijkapplicaties De nieuwe Full Colour strijk applicaties bij Janey-Kidswear zijn ontzettend leuk om je eigen t-shirt mee te pimpen. Er zijn verschillende soorten strijkapplicaties beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. De applicaties zijngemaakt van zeer dun materiaal, rekbaar en daarom goed te verwerken op bijvoorbeeld shirts of kussens. Bij aanschaf van een applicatie worden de strijkinstructies meegezonden, zodat je precies weet hoe het erop gestreken moet worden. Je hebt al een gave full colour applicatie voor 2,50 euro. Accessoires Er zijn vele leuke gadgets en accessoires te koop om je outfit mee op te leuken. Sinds kort zijn er gaaf gekleurde kettingen van leer met daarop een leuke of grappige afbeelding. De kettingen zijn verstelbaar en van bolchain, helemaal in stijl met de rest van de shop. Net als de haarklipjes van Madeliefke en Laulicious die speciaal op kleur gemaakt zijn. Het is mogelijk om alle accessoires naar hartenlust te matchen met je outfit! De kettingen kosten 4,95 euro en de haarclips kun je vanaf 2,25 euro aanschaffen. Naast accessoires om je kleding mee te pimpen, heeft Janey-Kidswear ook bijpassende ansichtkaarten, stickers, buttons, sleutelhangers en tasspiegeltjes. Veel shop plezier

11 jaar geleden

Het janey rokje is nu in de uitverkoop

11 jaar geleden

idd een leuk site, maar ik kan het er niet aan uitgeven, met 4 meiden is het voor ons net wat te duur.

11 jaar geleden

Wat een supermooie naam! zo hebben wij onze dochter ook genoemd, precies op de manier zoals jullie het schrijven. Inderdaad dame met pit. Website ziet er leuk uit, heb eens lekker rondgeneusd maar voor ons de prijs wat te hoog. Het Janey rokje zou haar zo leuk staan, is ook echt een onze Janey-rokje. Misschien voor in de toekomst voor ons budget nu helaas niet.