{{ message.message }}
{{ button.text }}

Janey voor meiden met pit!

Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints. Janey voor meiden met pit! Lees meer..

Afbeelding blog 'Janey voor meiden met pit!' Achtergrond blur afbeelding

Felle kleuren in de Janey wintercollectie 2012. Maar ook de stijl van de jaren 60/70 vindt u in de collectie. Strakke tricot jurkjes gecombineerd met colbertjes. Deze colbertjes passen ook weer perfect bij de leren patchwork rokjes. De shirts zijn er in diverse kleurengecombineerd met verschillende dieren prints. Daarnaast hebben we ook met katoenen breisels gewerkt . Rokjes maar ook gehaakte gilets in verschillende kleuren . Met de Janey collectie kan eindeloze combinatie gemaakt worden tussen de kleuren, modellen en prints.

De collectie is te zien en te bestellen op www.janey-kidswear.com voor vragen kunt u mailen naar info@janey-kidswear.com. Naast de kinderkleding kunt u ook diverse andere artikelen in de shop bestellen o.a.

Strijkapplicaties
De nieuwe Full Colour strijk applicaties bij Janey-Kidswear zijn ontzettend leuk om je eigen t-shirt mee te pimpen. Er zijn verschillende soorten strijkapplicaties beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. De applicaties zijngemaakt van zeer dun materiaal, rekbaar en daarom goed te verwerken op bijvoorbeeld shirts of kussens. Bij aanschaf van een applicatie worden de strijkinstructies meegezonden, zodat je precies weet hoe het erop gestreken moet worden. Je hebt al een gave full colour applicatie voor 2,50 euro.
Accessoires
Er zijn vele leuke gadgets en accessoires te koop om je outfit mee op te leuken. Sinds kort zijn er gaaf gekleurde kettingen van leer met daarop een leuke of grappige afbeelding. De kettingen zijn verstelbaar en van bolchain, helemaal in stijl met de rest van de shop. Net als de haarklipjes van Madeliefke en Laulicious die speciaal op kleur gemaakt zijn. Het is mogelijk om alle accessoires naar hartenlust te matchen met je outfit! De kettingen kosten 4,95 euro en de haarclips kun je vanaf 2,25 euro aanschaffen. Naast accessoires om je kleding mee te pimpen, heeft Janey-Kidswear ook bijpassende ansichtkaarten, stickers, buttons, sleutelhangers en tasspiegeltjes.
Veel shop plezier

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je