{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jaloezie in je relatie.

Afbeelding blog 'Jaloezie in je relatie.'

Volgens mij heeft iedereen er wel eens mee te maken gehad, jij of je partner was jaloers. Jij stond wel heel lang met die man te praten,  hij lacht net iets te vaak in het gesprek met die andere vrouw, je verlaat wel heel sexy gekleed het huis, zijn die smsjes echt wel van zijn collega?? en ga zo maar door.

Ik moet eerlijk zijn ik heb mijn man nog nooit betrapt op jaloezie en ook ik ben nog nooit jaloers geweest, zelfs niet een beetje.  Ik vertrouw mijn man volledig en hij heeft nooit aanleiding gegeven waarom ik dat ook niet zou moeten doen.  Misschien ben ik wel enorm naief en gaat hij niet iedere woensdagavond te sporten bv, maar  ik denk echt dat hij maar 1 iemand wil.. MIJ!!!

Heel veel mensen begrijpen het niet, dat je nooit jaloers bent. Neem nou dorpsfeest vorige weekend. Ik deed een blouse aan die mij eigenlijk niet meer goed paste, want kreeg de bovenste knoop niet dicht. Ik zeg tegen mijn man, dit kan echt niet, ik trek iets anders aan! Mijn man: wel nee joh, het staat je wel sexy. Mijn man ging die bewuste avond dus niet mee he. Het hele dorp was het hele weekend vol van mijn blouse, want ja had nu wel decolleté! Ze is getrouwd, dan doe je dat toch niet?!  Wanneer het voor mijn man geen probleem is, waarom dan wel voor anderen?

De volgende avonden heb ik met andere mannen gedanst en mijn man met andere vrouwen. Dat moet kunnen vind ik. Zolang wij maar thuis komen  “eten” .  Vond het wel grappig dat een van die vrouwen meteen bij mijn man weg liep toen ik erbij kwam staan dansen. Nou dat hoeft niet hoor, ga vooral lekker door!  Na een kort gesprekje met mij, zag ik haar later weer met mijn man dansen.. Prima toch?

Ik ben mij echter gaan afvragen of dit nu echt zo bijzonder is. Hoeveel sprake van jaloezie is er in jullie relatie? Wie heeft er meer last van jij of hij? Hoe gaan jullie er mee om? Ga je de ander controleren?  Of geloven jullie net als ons in elkaars trouw en laten jullie elkaar heerlijk vrij?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je