Snap
  • Mama
  • Nieuws

JAAA dit is mijn 100ste blog!

Dit moet wel even een bijzondere blog worden over het bloggen hier op Mamaplaats.

Toen ik een oproep las voor mama's die het leuk vinden om te bloggen had ik nog even getwijfeld of het wel echt wat voor mij kon zijn. Door mijn dyslexie dacht ik altijd dat ik niet in staat zou zijn om leuke pakkende verhalen te schrijven die anderen leuk vinden om te lezen. De autocorrectie op mijn computer help met wel maar goed die kan mij niet vertellen wanneer ik een dt op het einde moet schrijven......maar ik geloof dat me dit inmiddels wel vergeven word......ja de zin begint met ik dus geen dt, zo ver ben ik inmiddels al wel.

Ook had ik op dat moment niet verwacht dat ik in zo'n hectische periode terecht zou komen met Megan en Suzannah dat het bloggen soms op de achtergrond verdween. Hoe verdrietig ik dit ook vond mijn prioriteit lag bij mijn gezin.

Ook had ik niet verwacht dat de dingen die in deze tijd in ons leven zouden komen zo ingrijpend en heftig zouden zijn dat ik er soms niet eens over kon schrijven omdat het eerst een plekje moest krijgen voor ik de blog ging schrijven om te voorkomen dat een emotionele en onleesbare brij zou worden van woorden.

En nu 100 blog verder en ik ben nog steeds niet uit geblogd (schrijf je dat nu met een d of een t?) , wat heet het begint nu eigenlijk pas en ik hoop er snel nog 100 bij te schrijven.

Er komen nog heel veel blog uit en nog heel veel verhalen. En ook kijk ik er de komende tijd naar uit wie mij als eerste zal vergezellen met de 10+ blog's. Ik heb een vermoeden wie het zal worden maar goed we gaan het beleven.

Misschien een leuk moment om een bedank hoekje te maken voor de 100+ bloggers ;-) hahaha niet voor mij maar alle mama's die daar graag tussen willen staan. Ik ben alleen de voorbeeld gever ;-)

Tot blog's!

11 jaar geleden

Gefeliciteerd! volhouden hoor;-) die 100 Red ik nog niet heb het helaas iets te druk om veel te bloggen en te reageren maar zodra ik tijd heb kun je me hier vinden

11 jaar geleden

Gefeliciteerd :-)

11 jaar geleden

hahahaha, goed van ons. Het is op zich helemaal niet belangrijk hoor maar was gewoon heel leuk geweest.

11 jaar geleden

Misschien telepathie, maar daar was ik net over aan het denken!!!Had ik ook wel verwacht eigenlijk.