{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja of nee deel 2

Afbeelding blog 'Ja of nee deel 2'

Vorige week schreef ik een blog, omdat ik opeens misselijk was in de ochtend en avond ('s middags was er gek genoeg niks aan de hand) en ik had nergens trek in. Zelfs niet in chocola. Omdat chocola bij menig vrouw wordt gezien als primaire levensbehoefte, was dit toch op z'n zachtst gezegd zorgelijk (update daarover: Ik heb weer gewoon trek in chocola :D)
Maar nu de grote vraag. Ben ik nou zwanger of niet?

Het officiële plan was om daar afgelopen zaterdag achter te komen. Nou was ik vorige week donderdag met de kleine in de stad, dus ging ik gelijk naar de Etos. Ik kon niet meer wachten.
's Middags, toen ik de kleine naar de gastouder weg had gebracht, kon ik niet langer wachten en deed een test. Dit duurt zogenaamd 3 minuten voordat je de uitslag hebt, nou, je kan me veel wijsmaken, maar dat waren geen 3 minuten. En de uiteindelijke uitslag?
Niet zwanger.

Ik vond dat een tegenvaller. Ik had me erop ingesteld zwanger te zijn (al voelde ik mij die bewuste donderdag niet misselijk, wel moe en wat slapjes, maar wat verwacht je als je twee á drie dagen nauwelijks iets hebt gegeten?)
Omdat ik het niet vertrouwde, deed ik de volgende ochtend nog een test. Ook dit keer duurde het lang (niet zolang als de vorige dag) en hetzelfde resultaat. Niet zwanger.

Wat een enorme tegenvaller! Ik had me er 100% op ingesteld. Ook omdat mijn vriend en ik het al vaker hebben gehad over een tweede. Maar aangezien ik nu met afstuderen bezig ben, is dit niet het ideale moment.
Maar waar kwamen die symptomen dan vandaan???

Stress.
De grote boosdoener hier is stress.

Ik slaap slecht van de stress.
Ik at slecht (was misselijk en lusteloos van de stress!!!!)
En ik had hoofdpijn van de stress.

Aankomende donderdag is de deadline. Ik moet alles van mijn afstuderen inleveren. Gaat dat lukken? Mijn verstand zegt: NEE!! Mijn gevoel zegt: Al haal je nachten door. Je zal het afkrijgen donderdag!!

Maar goed. Ik ben wat bijgekomen van de tegenvaller en stort me nu 100% op mijn studie. Serieus, ik heb een betere relatie met mijn laptop dan met mijn gezin op dit moment. Ik heb zelfs het idee dat ik mijn begeleider en opdrachtgever meer spreek dan mijn vriend en zoontje. (Dit heb ik ook even snel tussendoor getypt). Maar nog even volhouden en dan kan ik weer mijn gezin leren kennen :P

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #stress

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je