{{ message.message }}
{{ button.text }}

ja en dan ben je zwanger........

ik wil jullie graag vertellen hoe ik op jonge leeftijd mama werd

Afbeelding blog 'ja en dan ben je zwanger........'

 

 ik was bijna 19 toen ik mijn vriend leerde kennen hij was vijf en half jaar ouder als mij zat in dienst en had een eigen huisje.

al snel trok ik bij hem in.ging daar in de buurt mijn opleiding verzorgende i.g volgen.we waren vier maanden samen toen ik iedere dag moe en misselijk op stond om naar school te gaan.

ik heb snel op internet gezocht wat het kon zijn dacht eerst aan pfeiffer de kenmerken van de moeheid kwamen overeen.

maar die misselijkheid waar kon dat van komen? ik was altijd voorzichtig en slikte de pil elke dag..

toch maar even een test opgehaald..half slapend de test gedaan maar was ineens wakker toen ik op het schermpje ZWANGER las..

ik was alleen thuis en heb eerst 5 minuten naar het schermpje zitten staren hoe kan dit nu??

huilend heb ik mijn zus opgebeld en haar verteld dat ik zwanger was..hoe nu verder?

ze zei maak je geen zorgen het is erg leuk om moeder te zijn (ze heeft zelf een zoontje) ik zei tja jij hebt makkelijk praten je bent getrouwd en jullie zijn al jaren samen!

mijn vriend was aan het werk en ik durfde maar niet te bellen ...toen hij thuis kwam vertelde ik hem dat ik een test had gedaan hij geloofde het niet..dus nog een test gedaan.

we waren nog helemaal niet met kinderen bezig..hij zei je kan het weg halen maar dat doe je toch niet dus heb geen keus.

gelijk een afspraak bij de verloskundige gemaakt en wat zag ik daar??een mooi klein wormpje wat druk aan het bewegen was in mijn buik! het voelde raar maar ik was diep van binnen intens gelukkig.

een week na de eerste echo ging mijn vriend op uitzending ik vond het moeilijk als 19 jarige ineens alleen in huis..en was zwanger helaas heeft hij de eerste schopjes enz niet mee kunnen krijgen.

na 3 maanden kwam hij weer naar huis gelukkig dacht ik niet meer alleen! ik was inmiddels gestopt met school en ging werken wilde het goed voor elkaar hebben voor mijn kindje

bij de 20 weken echo kregen we te horen dat het een jongetje zou worden ik was super blij! nu kon ik heerlijk shoppen voor de kleine ukkepuk en namen uitzoeken

mijn bevalling ging heel langzaam is was bang voor het onbekende maar heb een mooi kereltje op de wereld gezet

en ben ape trots helaas ging onze relatie kapot toen mijn zoontje 7 maanden was .

hij kon niet wennen aan de situatie dus stond ik alleen met mijn kleine mannetje..ben bij mijn ouders gaan wonen en als ik aan het werk was paste mijn moeder op

toen hij 1,5 jaar was kreeg ik een nieuwe relatie de klik tussen beide was er meteen!!

mijn zoontje is inmiddels 5 en vorig jaar ben ik bevallen van mijn dochtertje die ik samen met mijn nieuwe relatie heb

ook heb ik mijn opleiding hoogzwanger van mijn dochtertje weten af te ronden

eens per 14 dagen gaat mijn zoontje nog naar zijn papa en het gaat zo stukken beter als toen we samen waren.

ik ben nu dol gelukkig en heb 2 hele lieve kids en een geweldige partner waar ik altijd op kan bouwen!

de kinderen hebben mijn leven veranderd en daar ben ik mijn zoontje en dochtertje enorm dankbaar voor mijn zoontje heeft mij laten zien dat ook al ben je jong moeder het geluk in de kleine dingen zit!!! een lach van je kind is goud waard op welke leeftijd je ook kinderen krijgt

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je