{{ message.message }}
{{ button.text }}

Its me

Even voorstellen

Afbeelding blog 'Its me' Achtergrond blur afbeelding

Haihai

Elke keer wil ik wat schrijven en dan schrijf ik het en dan delete ik het,Maar ik zal het eens proberen ik ben er namelijk niet zo een held in.

Mijn naam is lamyna en ik ben 5 jaar samen met mijn vriend en geweldige heit van ons prachtig mannetje waar wij sinds 5 maanden trotse ouders van mogen zijn..

Wij wonen met ons mannetje bij mijn ouders omdat we daar al woonden voordat we wisten dat hij onderweg was, ja dat lezen jullie goed haha wij kwamen er pas met 8 maanden achter dat we een kindje kregen..

Maar niet getreurd ons mannetje krijgt dubbel zoveel liefde en de band die hij heeft met zijn pake en beppe is geweldig, hoe bijzonder is dat want ik had precies hetzelfde met mijn opa die er sinds 3 jaar helaas niet meer mag zijn..des te mooier vind ik het prachtig om te zien dat hij hetzelfde heeft met mijn ouders, nu hoor ik de gedachtes al rinkelen met de vragen weet hij dan wel wie ze heit en mem is enzo nou dat weet hij drommels goed! En iedereen heeft zijn eigen manier van omgaan met ons kleine prinsje en Ik ben juist blij met alle steun en hulp die ik heb want vooral na de bevalling was alles hectische en vermoeiend dat ik daar nog van aan het bijkomen ben.. ik ben juist dankbaar dat het op deze manier kan en mijn kleine mannetje dezelfde warmte als mij mag ervaren.. en stiekem vind hij het ook geweldig al die aandacht.. 

conclusie wij wonen dus wel samen maar op een andere manier en zo wonen we dus eigenlijk al 4 jaar samen haha 

Hoe makkelijk de zwangerschap blijkbaar is gegaan zo makkelijk was de bevalling niet! Maar daar vertel ik jullie allemaal graag over in een volgende blog! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je