{{ message.message }}
{{ button.text }}

It’s the most wonderful time of the year

BIJNA KERST BIJNA KERST

Afbeelding blog 'It’s the most wonderful time of the year' Achtergrond blur afbeelding

Het is weer december en dat betekent dat mijn favoriete tijd van het jaar is aangebroken!!! Er gaat voor mij niets boven die gezelligheid van de kerstdagen en oud & nieuw. 

Lekker samen de kerstboom van zolder halen en versieren. Ik zou ‘m bijna het hele jaar laten staan. Wij hebben dit jaar de boom half november al opgezet, het wordt hier steeds vroeger. Jaxx vindt het overigens ook geweldig. Als we ‘s morgens naar onder komen rent hij naar de boom, raapt de stekker van de grond en schreeuwt “Dieeee aan”. Heerlijk om te zien hoe hij ook geniet van de mooie boom. 

December is ook de tijd voor kerstcadeau’s! Nu werk ik toevallig bij een heel leuke winkel (Action) en ben ik iedere dag al aan het kijken wat er allemaal binnen komt en interessant is om in de gaten te houden. Zoals het houten speelgoed. Past goed bij de houten keuken van Jaxx en wellicht gaat er ook het een en ander van gekocht worden. (meer over cadeaus volgende week te lezen) 

Heerlijk al die cadeaus onder de boom uitstallen, wachtend tot kerstavond. Dan dagen lang lekker eten. Samen zijn. Kaarsjes aan, dekentjes, chocomel, rode wijn. Fantastisch gewoon. 

Kijk jij ook zo uit naar de feestdagen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je