{{ message.message }}
{{ button.text }}

It's me, it's us

om mee te beginnen..

Afbeelding blog 'It's me, it's us ' Achtergrond blur afbeelding

De allereerste post, niet echt, maar voor jullie. Het leek me net zo gezellig om even een voorstelrondje te doen, dan weet je ongeveer plus minus wie de vrouw achter de typkunsten is. Daarnaast zullen meerdere een fame plekje opeisen in de posts, handig om ze bij naam te kennen.

In mijn bio lees je vrouw van, mama van.. Maar allereerst ben ik Sharon, 29 jaar en iets te georganiseerd en perfectionistisch. Schrijven is dan ook een hele fijne, eerlijke manier om los te gaan met alles wat er in het koppie omgaat en wat je tegenkomt. Mijn jarenlange passie [ en ervaring, want ik was niet zo'n studiebol ] voor mode en retail heeft me uiteindelijk gebracht bij Scotch & Soda. Naast de collectie, waar ik elk seizoen weer verliefd op word, is het bedenken van ideeën, doelen realiseren en meiden zien groeien in kwaliteiten het allerleukste wat er is.

Na een werkdag in de 'grote' stad kom ik thuis in de rust, een dorp vlakbij Arnhem. Al bijna 7 jaar ben ik samen met inmiddels mijn man, Roy. Waar ik iets te georganiseerd en perfectionistisch ben, is hij van 'let it go, komt wel goed'. Dat werkt [ en soms ook niet ]. Ambitieus, lief, knap en van mij dus. We hebben al zoveel mooie dingen gezien en gedaan samen, je bent soms gewoon benieuwd wat er nog komen gaat, maar keep lekker room voor the unexpected, veel leuker. Anderhalfjaar geleden hebben we ons gezin uitgebreid met Ruud, ons hondenkind. Geadopteerd uit Roemenië om hem hier, bij ons het leven te geven wat hij verdiend.

Trouwen hebben wij gratis op maandag gedaan, was handig omdat we een huis hadden gekocht en die spotlight en poespas hoefde van ons niet zo. Het mooiste cadeau van ons samen werd een half jaar geleden geboren, Liam Noël. En die naam is niet geïnspireerd op de broers van Oasis, die kende ik niet eens totdat ik de vraag 3x kreeg. Liam is onze buddha en vrolijke Frans, die je in een half jaar tijd nu al de grootste lessen van het leven leert. Doet ie goed he, daarover later meer.

That's me, that's us.

[ ik combineer graag Nederlands met Engels, so you know. Heeft niks te maken met een achtergrond oid. Is gewoon zo. ] 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je