{{ message.message }}
{{ button.text }}

it's been a long time

Afbeelding blog 'it's been a long time' Achtergrond blur afbeelding

mamaplaats mama's, jeetje.. It's been a long time. De afgelopen maanden, eigenlijk sinds de 'corona crisis' ben ik zo geleefd en zijn de maanden voorbij gevlogen. Schrijven heb ik niet veel gedaan, maar heb ik wel gemist! Daarom heb ik mij voorgenomen om vanaf nu regelmatig weer te gaan schrijven over het moederschap. Vooral ook als een soort van  'mama dagboek' voor mijzelf, want alles gaat zooooooo snel.. 

Ik heb jullie advies soms ook gewoon even nodig en ik vind het fijn om herkenning te zoeken en jullie verhalen te lezen. 

Ik ben dus Nikki (29) en mama van Loua Mae (29.05.2019). Ik heb een interieurblog (www.interiorlovers.com @interiorloverscom) en hier is mijn passie voor schrijven en andere mensen inspireren, begonnen. Ondertussen ben ik dus ook mama en vind ik het ook heerlijk om over het moederschap en alles daar omheen te schrijven. 

Even voor jullie, zwanger worden was (ook) voor ons niet vanzelfsprekend. Meerder miskramen, onderzoeken in het ziekenhuis etc, gingen hieraan vooraf. Maar toch was daar, een week voordat er een traject in het ziekenhuis gestart zou worden, opnieuw een positieve test. Deze keer mocht het wel goed goed. Loua is een geschenk en als mensen vragen wanneer wij en of dat wij aan een tweede mini willen beginnen is het antwoord heel simpel. Nee. Wij waarderen zo erg dat Loua nu een onderdeel van ons gezinnetje is en zijn intens gelukkig met elkaar. Het is goed zo. 

Tot snel!

Liefs, Nikki


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je