Snap
  • Mama
  • boysmom
  • Boys

Is het echt zo?

Zijn alle jongens mama’s kindjes? En ben ik nou meer een girlsmom of een boysmom?

Dat vraag ik me dus echt af. En ik hoor het zoveel om me heen. Zijn jongetjes nou echte mama’s kindjes? 

Ik hoor veel mama’s die dit dus beamen. Ik ben er zelf nog niet echt achter omdat onze kleine vriend pas 8 weken oud is. Ik moet toegeven dat ik wel al merk dat ie veel aandacht van me vraagt. Zal dit al een voorteken zijn dat ook hij een mama’s kindjes gaat worden? 

Ik heb nog geen ervaring met jongens, omdat mijn oudste een meid is. Maar de mama’s die wél al een knul hebben, hebben vaak de zelfde mening. Hoe zit dat bij jullie?

Ennn, ben ik nou een girlsmom of een boysmom? Voorheen wist ik het wel, maar dat was dan ook niet moeilijk want toen was Jade nog enigskind. Maar hoe zit dat nu, of dadelijk? 

Voor nu ben ik het gewoon allebei! Hoe voel jij je daar bij?

4 jaar geleden

Ohhhhh 4 jongens!!! ? hoe oud is je oudste nu dan.

4 jaar geleden

Alle kinderen zullen uiteindelijk gewoon mama’s kindjes zijn ? .. mama zullen ze altijd nodig hebben

4 jaar geleden

Hier een mama van 4 jongens. Maar bij mij klopt dat wel. Allemaal mama’s kindjes. Al moet ik zeggen dat nu de oudste wat ouder is hij ook wel meer naar zijn vader trekt ☺️

4 jaar geleden

Mijn oudste zoon was echt een mama's kindje, totdat de tweede was geboren (hij was toen 3). Toen werd het een echte papa's kindje. Bij intens verdriet kiest hij wel voor mij, maar anders echt niet. Mijn tweede zoon is nu 2 jaar en tot nu toe een mama's kindje. Ik ben benieuwd of dat wel blijft ?