{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is het echt verliefdheid??

Na ons telefoongesprek hebben we nog veel zitten sms'en maar niet meer gebeld. En nu is het dan 7 augustus, ben enorm zenuwachtig

Afbeelding blog 'Is het echt verliefdheid??'

gewoon zenuwachtig is niet meer een goed woord. Ik ben echt enorm zenuwachtig. 

Heb het gevoel dat ik al verliefd op hem ben, maar dat kan helemaal niet. Ik heb hem nog nooit gezien. pppfff wat doe ik mijzelf toch aan. 

Ik sta voor mijn kledingkast, ik wil iets leuks aan. Niet te uitnodigend maar ook niet te gewoon. 
Ik besluit mijn roze broek (hoe haalde ik het toen in mijn hoofd hihi) en een wit shirtje aan te trekken. Lekker makkelijk met mijn simpele gympjes eronder. Alles zit lekker en voel me op mijn gemak. Dat is hoe ik me moet voelen toch? 

Ik stap in mijn auto en rij naar Zaandam toe. Omdat een vriendin van mij daar in de buurt heeft gewoond weet ik precies waar ik heen moet rijden. 

Daar sta ik dan, op de parkeerplaats. Werk mijn simpele make-up bij en stap mijn auto uit. Loop via de zijtrap naar de 2e etage en bel aan. 
Ik hoor hem aankomen, voel de kriebels in mijn buik opkomen. En dan, dan gaat de deur open. 

Ik kijk hem recht aan, en WAUW wat een een leuke jongen zeg. 

Hoi, ik ben Martin zegt hij. Ik zeg hem gedag en we geven elkaar 3 zoenen op de wang!!

Ik loop hem achterna en ga zitten in zijn woonkamer. Na wat te drinken hebben gekregen, praten we over van alles. Het is echt alsof we elkaar al heel lang kennen. Martin is leuk, grappig, gezellig en ontzettend leuk om te zien. En wat helemaal geweldig is, hij is niet zo mega groot. Ik ben maar 1.58 en hij blijkt 1.68 te zijn. 

Na een paar uur vraagt Martin of ik mee ga naar de stad. Gaan we daar gezellig nog iets drinken. Ik zeg ja, gezellig. Dus hup naar beneden en we gaan naar de schuur toe. Er staan 2 fietsen en ik krijg er 1 aangereikt, tja zegt hij, ik ga niemand achterop nemen whahahahaha. Dus ik op een fiets en hij ook. Rond half 1 waren we weer terug bij zijn huis. Aangezien het zo gezellig was, besluit ik nog even mee naar boven te gaan. Gewoon gezellig nog een drankje doen. 

Dat ene drankje werden er 2 en uiteindelijk hebben we heel wat drankjes gedronken (lees cola want ik moest nog rijden) maar we hebben enorm gezellig zitten praten. Ja ja, tot 3 uur 's nachts was er niets anders gebeurd. Alleen kletsen, kletsen en kletsen. 
Oké, flirten deden we ook en elkaar een beetje plagen maar verder niks :-) 

En ineens was daar die stilte, die bekende stilte als je elkaar leuk vind, zo leuk vind dat je de ander wilt zoenen.
De vlinders namen dan ook de volledige overhand toen hij mij uiteindelijk kuste. 

Uiteindelijk ging ik om half 5 's nachts weg. Behalve kussen is er niks gebeurd!! Maar enorm gezellig was het wel. Een heerlijke avond met een onwijs leuke jongen (man) die ik toch wel erg leuk vond. 

Om 5 uur lag ik in mijn bed. Overdonderd door alle vlinders die bleven vliegen in mijn buik en hoofd. Ik kon er gewoon niet van slapen. Rond half 6 kreeg ik een sms met de vraag of ik al sliep. Gaf dus nee aan. 

Toen kreeg ik als antwoord terug, 
Ik kan niet slapen, ben geraakt vanavond door cupido en de vlinders vliegen door heel mijn lijf!!! 

Met big smile ben ik uiteindelijk in slaap gevallen. Ik kan wel zeggen dat ik toen verliefd was 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je