{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is het al vakantie??

Bijna bijna bijna bijna bijna! Is het al vakantie? We zijn er zo aan toe!

Afbeelding blog 'Is het al vakantie??'

Is het al vakantie?
Want maxispruit verveelt zich zo op school, nu de lessen voornamelijk nog uit herhalingen bestaan. 'Jahaa, ik weet nu wel hoe ik moet spellen en rekenen op groep 5 niveau! Bijna alles is herhaling en dat ... is ... SAAAAI!'

Is het al vakantie?
Want minispruit is zo moe dat hij regelmatig heel erg dwars wordt. Zijn zwemjuf vroeg zich zelfs af hoe het nu verder moest met de zwemles, want meneer heeft een complete zwemles geweigerd om ook maar iets te doen.

Is het al vakantie?
Want ze willen niet meer stilzitten in de schoolbankjes. Ze willen hele dagen in de speeltuin of op het strand hangen en alles doen waar ze zin in hebben, zonder verplichtingen.

Is het al vakantie?
Want moeders is toe aan heel veel ochtenden zonder haast, zonder lunchtrommeltjes klaarmaken, zonder vergeten gymspullen. Ochtenden MET uitslapen, met kinderen die nog even tegen je aan kruipen in bed om gezellig kletsend de ochtend te beginnen, met rustige pyjama-ontbijtjes om 10 uur, met relaxed bedenken wat we deze dag eens zullen gaan doen.

Is het al vakantie?
Want daar zijn we zo aan toe!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je