{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is dit het begin van een depressie?

Afbeelding blog 'Is dit het begin van een depressie?'

Het is vandaag twee weken geleden dat we ons prachtige dochtertje in onze armen mochten sluiten.
Wat heb ik op een roze wolk gezeten! Nooit geweten dat dat kon en hoe dat voelde.
Ik voelde me zo compleet! Een prachtige zoon en nu een dochter erbij. Ik had echt het idee dat ik de wereld aan kon.

Maar ineens kwam daar die donkere wolk. Om precies te zijn vandaag. Ik kan niets anders doen dan huilen en ik voel me zo leeg en down. Depressief wil ik het bijna noemen.
Waar is mijn roze wolk? Waar is mijn gelukshormoon? Waarom voel ik me niet meer gelukkig?
De momenten die ik met mijn kinderen heb zijn heerlijk, maar ik voel dat ene gevoel niet meer. Dat blije, gelukkige gevoel. Het enige wat ik voel is verdriet en onzekerheid. Onzekerheid over mezelf en mijn huwelijk. Ik zag vanavond een foto van mezelf en wat zag ik eruit! Ik dacht dat ik er toch wel iets beter uitzag, maar die foto heeft me laten schrikken. Vreselijk! Zal mijn man ook zo over mij denken? Ik mis de mooie momenten samen met hem. Gewoon even lekker samen zijn, knuffelen, lief tegen elkaar zijn. Zullen die momenten ooit weer terug komen?
Gaan deze ‘depressieve’ gevoelens ooit nog weg? Is het een onderdeel van het ‘ontzwangeren’ of is het iets anders?

Heeft iemand ook zoiets meegemaakt? Ik voel me zo alleen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je