Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • post_short

Irritante Engelse

Steeds vaker zie ik reacties in het Engels voorbij komen bij laatste reacties.

Heel irritant die Engelse spam. Kan Mamaplaats hier niet iets aan doen?

Regelmatig staan ze weer bij laatste reacties en de site raakt zo erg vervuild. Hopelijk komt hier snel een oplossing voor!

10 jaar geleden

Hallo Mama's en Thom ;), Op dit moment hebben we een spam-filter, deze laat helaas wat spam berichten door. We proberen nu zo vaak mogelijk handmatig deze berichten te verwijderen, maar deze zijn toch af en toe nog zichtbaar op de site. Erg vervelend. We proberen er alles aan te doen zo min mogelijk spam berichten door te laten, excuses voor het ongemak. Groeten Mamaplaats

10 jaar geleden

De Engelse reacties zijn inderdaad flink irritant, vervuilen de blogs en hierdoor ontstaan er soms storingen op de site, waardoor je vervolgens geen nieuwe reacties kunt plaatsen. Als moderator van een website/forum ben ik bijna dagelijks bezig om berichten te verwijderen en spamaccounts te blokkeren. Mamaplaats zou de regels voor het aanmaken van nieuwe accounts moeten aanpassen en geplaatste nieuwe berichten moeten controleren en natuurlijk ervoor zorgen dat alle systemen UP to date zijn. Misschien kunnen ze een knopje plaatsen, waarmee je de spam kunt rapporteren. Want dan blijft deze fantastisch leuke site en de blogs leesbaar. Hopelijk worden de problemen snel opgelost.

10 jaar geleden

Irri he! ARGH, en dan denk ik zo van waarom, ga iemand anders zn website vervuilen, en las laatst ook dat als je vaak mamaplaats inlicht over SPAM dat je dan zelf door de spamfilter ook voor SPAM aangezien word :S Hopelijk kan het snel opgelost worden.

10 jaar geleden

Ben het helemaal met je eens, ik vind het zeer irritant en was ook al van plan er eens een opmerking over te plaatsen via een blog of zo.