Snap
  • Mama
  • Nieuws

Introductie van mezelf

Hallo iedereen,

Ik ben nieuw hier, dankzij een tip, maar ben dol op bloggen (zolang ik daar de tijd voor vind) dus het leek me leuk mezelf even voor te stellen.

Ik ben Melissa, 23 jaar en woon in Amsterdam West. Mijn dochtertje van bijna 1 woont samen met mij & mijn buikbaby bij mijn moeder en haar gezin. Haar vader & ik zijn na de geboorte uit elkaar gegaan. Na 3 jaar zelfstandig wonen is dit is noodgedwongen oplossing, en ik ben ook zeer actief op zoek naar zelfstandige woonruimte, maar dat wil nog niet vlotten. (Tips zijn welkom). Ik ben op dit moment zwanger van nr 2, deze keer een jongetje. Mijn huidige vriend en ik zijn er heel erg blij mee, maar kunnen nu nog geen echt gezinnetje vormen, dus is het met alles "roeien met de riemen die we hebben".

Binnen enkele weken komt mijn zoon, waar ik me erg op verheug. Het zal zwaar worden, maar ik ben een dankbaar mens want mijn moeder en de rest van het gezin helpen me overal waar nodig. Mijn vriend is een schat, en wil ook alles wat hij KAN op zich nemen.

Verder ben ik een rustige meid, die haar tijd vooral doodt met internet, iets wat mij ontspanning geeft tussen de bedrijven door. Hoogzwanger achter een 10 maanden oud meisje aanrennen & overdag alleen ervoor staan (iedereen werkt en gaat nog naar school) is geen probleem zolang er ook maar momentjes van rust zijn.

Ik ga hier straks nog uitgebreid rondsnuffelen, ben benieuwd wie & wat ik allemaal tegenkom.

 

liefs

 

11 jaar geleden

nou dat gaat vast goed komen, ik heb de eerste 5 jaar bij mijn moeder gewoond omdat mijn man en ik toen nog erg jong waren en onze school af wilde maken. toen kregen we een huurhuisje en toen ik 24 was hebben we ons eerste huisje gekocht. dus zo snel kan het gaan. als de wil er is en de basis goed, komt de rest vanzelf. geniet van je zwangerschap!!!

11 jaar geleden

Welkom! klinkt alsof je veel te bloggen hebt en gaat krijgen :) toitoitoi voor de laatste loodjes en succes met woning enz.

11 jaar geleden

Bedantk voor je uitleg! Liefde gaat nog altijd boven alles hebben. Wij zijn al 12jr samen en zijn van alles naar niks gegaan en weer terug en als je relatie goed zit dan red je dat niet. Ik hopo voor jullie dat het met de woonruimte uiteindelijk allemaal goed gaat komen en jullie als gezin verder kunnen gaan! 2013 word vast jullie jaar ;-)

11 jaar geleden

Dankjewel Sandra! Vragen staan natuurlijk vrij ;) Ik ben niet bewust BAM, mijn ex heeft tijdens mijn eerste zwangerschap fratsen uitgehaald en na het krijgen van mijn dochter vond ik pas de kracht om bij hem weg te gaan. Mijn nieuwe vriend en ik hadden deze zwangerschap niet gepland, dat was een complete verassing maar 100% gewenst (mijn vriend en ik hebben zon 15 jaar geschiedenis). Ik heb wel een relatie met hem maar hij moet meer van een afstandje alles meemaken omdat hij zwaar allergisch is voor katten en mijn moeder er 6 heeft, en ik niet met de kids bij hem kan intrekken. Maargoed, we redden het tot nu toe prima. Sterker nog; ik ben gelukkiger nu dan toen ik 'alles' had maar geen liefdevolle relatie.