{{ message.message }}
{{ button.text }}

Introductie van mezelf

Afbeelding blog 'Introductie van mezelf' Achtergrond blur afbeelding
Hallo iedereen, Ik ben nieuw hier, dankzij een tip, maar ben dol op bloggen (zolang ik daar de tijd voor vind) dus het leek me leuk mezelf even voor te stellen. Ik ben Melissa, 23 jaar en woon in Amsterdam West. Mijn dochtertje van bijna 1 woont samen met mij & mijn buikbaby bij mijn moeder en haar gezin. Haar vader & ik zijn na de geboorte uit elkaar gegaan. Na 3 jaar zelfstandig wonen is dit is noodgedwongen oplossing, en ik ben ook zeer actief op zoek naar zelfstandige woonruimte, maar dat wil nog niet vlotten. (Tips zijn welkom). Ik ben op dit moment zwanger van nr 2, deze keer een jongetje. Mijn huidige vriend en ik zijn er heel erg blij mee, maar kunnen nu nog geen echt gezinnetje vormen, dus is het met alles "roeien met de riemen die we hebben". Binnen enkele weken komt mijn zoon, waar ik me erg op verheug. Het zal zwaar worden, maar ik ben een dankbaar mens want mijn moeder en de rest van het gezin helpen me overal waar nodig. Mijn vriend is een schat, en wil ook alles wat hij KAN op zich nemen. Verder ben ik een rustige meid, die haar tijd vooral doodt met internet, iets wat mij ontspanning geeft tussen de bedrijven door. Hoogzwanger achter een 10 maanden oud meisje aanrennen & overdag alleen ervoor staan (iedereen werkt en gaat nog naar school) is geen probleem zolang er ook maar momentjes van rust zijn. Ik ga hier straks nog uitgebreid rondsnuffelen, ben benieuwd wie & wat ik allemaal tegenkom.   liefs  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je