Snap
  • Mama
  • post

Internetverslaafd

Wie kent het niet en wie heeft het niet? Kunnen we ons nog een leven zonder voorstellen? In welke mate maak jij er gebruik van? Zou je jezelf verslaafd durven noemen?

Wij zijn dus op vakantie geweest en hadden dus 3 weken geen internet. Ok mobiel internet wel, maar ik was in een zucht door mn gigabyte heen. Gelukkig had je daar ook wifispots en daar heb ik ook dankbaar gebruik van gemaakt met mijn telefoon, maar je bent wel een stuk beperkter. Heb 1x de laptop meegenomen, maar schijnbaar is de accu zo slecht dat hij na 10 minuten al uit viel. Net tijd genoeg om een kaartje te maken.

We hadden op onze vakantie wel tv, maar ik had liever internet gehad.  Eigenlijk ben ik wel internet verslaafd. Ik doe zoveel op internet: Facebooken (like&share), blogs schrijven en lezen, prijsvragen,  producten testen, spullen kopen en verkopen en spelletjes spelen en soms zelfs gemiste tvprogramma’s terugkijken.

Ik moest serieus afkicken dus en dan kom je thuis dan is schoonmoeder jarig, die dag daarop om boodschappen, kadootjes en taart en nog een buurtbbq en zondag d us Elize jarig. Dan is het maandag dan denk je te kunnen internetten, maar nee hoor ligt de hele dag eraf en die dag erop weer en morgen is mn tante alweer jarig. Pfff.. baal er stiekem wel van hoor.

Naja het heeft ook voordelen, heb de was nu volledig aan kant en dat had anders nog wel even kunnen duren. Heb nu 3 uren was op zitten vouwen, nou dan ben je het wel goed zat hoor.

Waar gebruiken jullie internet voor? Vind jij jezelf verslaafd? Hoeveel uren zit je achter internet? Ik denk dat ik vast niet de enige internetverslaafde ben.  Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig  naar jullie verhalen.  

10 jaar geleden

ben iig niet de enige verslaafde :P

10 jaar geleden

Je komt er vaak pas achter wanneer je het 'niet meer hebt'.. zoals openingstijden/telefoonnrs. van winkels/bedrijven.. routeplanner, buienradar...e-mail.. kaarten versturen... ik ben ook verslaafd... en besteed er ook iets teveel tijd aan;)

10 jaar geleden

Verslaafd!

10 jaar geleden

niet verslaafd want kan prima dag zonder hoor. gebruik het wel voor facebook en mamaplaats en verkopen en op het werk gebruiken we natuurlijk internet waarop het systeem draait.