{{ message.message }}
{{ button.text }}

Interiorbylee gaat bloggen

Afbeelding blog 'Interiorbylee gaat bloggen '

Hi allemaal,

Mijn eerste blog! Ik heb er wel eens over nagedacht om te gaan bloggen maar hoe begin je dan een blog? En toen was daar mamaplaats. Zij benaderde mij met de vraag of ik het leuk vond om te gaan bloggen. Spannend! Maar wel meteen een stok achter de deur om toch mee aan de slag te gaan.

Laat ik mij eerst eens voorstellen.

Ik ben Leonie, 29 jaar en mama van Danni. Danni is november 2018 geboren en alweer 8 maanden. Een lekker vrolijk, lief en ondeugend moppie. Ik zeg heel vaak; wat een geluk dat zij in ons leven is gekomen. Van te voren kon ik mij niet voorstellen dat er zo’n lief meisje in mijn buik zou zitten. Wat ons zoveel geluk zou brengen.

Samen met mn liefde, waar ik al bijna 5 jaar happy mee ben wonen we in Noord Holland, in een leuk huis uit de jaren 30. Daar hebben we een hoop aan veranderd en zoals altijd liggen er nog een aantal klusjes te wachten... Ik ben dol op interieur en mijn meisje dus dat is een goede combi om lekker mee bezig te zijn.

Ondertussen werk ik alweer 7 jaar in de kinderopvang met kindjes van 2 tot 4 jaar en heb voor mijn werk in de kinderopvang ook nog een poosje in de kraamzorg gewerkt.

Op dit moment zitten we in Frankrijk. Ons eerste vakantie als gezinnetje. Daar zal ik later nog eens wat over schrijven. Net zoals over mijn zwangerschap en misschien bevalling. Heb je verder nog vragen of leuke tips. Laat het weten! Je kunt mij ook vinden op instagram; interiorbylee. Daar plaats ik ook van alles over interieur en ons leventje met Danni.

Ik zit nu lekker in de zon mijn eerste blogje te typen, beter kan niet! Dus wij gaan lekker verder genieten van onze vakantie!

Tot gauw!

Liefs Leonie 

Afbeelding blog 'Interiorbylee gaat bloggen '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je