{{ message.message }}
{{ button.text }}

Interieur verandering

Want tja, ik zit nu hele dagen thuis

Afbeelding blog 'Interieur verandering' Achtergrond blur afbeelding

Het is alweer een tijd geleden dat de corona commotie begon. Het lijkt alsof de storm is afgenomen en de mensen zelfs een beetje begonnen te wennen aan alles. Nu ik dus nog lange tijd geen baan zal kunnen vinden in de functie die ik graag wens te doen, zit ik thuis met Isabel (5,5 maand) en dat is dan weer een lichtpuntje. 

De ontwikkeling meemaken van een baby is echt zo mooi. Ik kan emotioneel worden van elke move she makes. Het is zo overdonderend maar het moederschap is het mooiste wat er is. Vanavond keken we nog filmpjes van vlak na de geboorte in het ziekenhuis. (Bevallingsverhaal heb ik ook gedeeld op mamaplaats) Hoe bizar het is om opzij te kijken en een baby te zien compleet veranderd in elk mooi opzicht en hoe confronterend het is hoe snel de tijd gaat geeft me een brok in mijn keel. 

Genoeg gejankt. Waar wilde ik het over hebben. Interieur. Ik ben DOL op interieur en hoe langer ik thuis zit hoe meer ik wil veranderen aan ons interieur. Ik heb mooie soort van Riviera Maison chique-ish stoelen in zandbeige maar wil nu bijvoorbeeld witte kuipstoelen. Pampasgras? Te gek. Ben stad en land afgereden om ze ergens te knippen maar ben altijd te laat. Dus nu wat ik niet wilde wel heb gedaaan- gekocht bij de Leenbakker. €4,99 per bosje en heb 3 bosjes in mn grote vaas zitten. Overigens ook van de Leenbakker. 

Ons interieur is met de 3 jaartjes dat we hier wonen al behoorlijk veranderd. Zo was ik ineens onze houten witte vloer zat en wilde ik mooi zand beige laminaat met een koele ondertoon. De mix van écht landelijk naar meer boho - ibiza vibe begint nu echt te komen. Jute kleed? Staat op mn lijst. Rieten spiegels? Check. En hoe leuk is het dat dit vrij voordelig kan! Een jute vloerkleed van 200 cm heb je al voor €100,- en die spiegels kan je kopen bij Xenos en de duurste is geloof ik €25,-. Ik kan niet in ieders portemonnee kijken maar dit zijn leuke prijzen voor ons om verandering aan te brengen. 

Oja die witte kuipstoelen komen er sowieso.

Oja Oja, ons huis heeft een instagram: @wonenopnummer23

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je