{{ message.message }}
{{ button.text }}

Inslaan voor de feestdagen... Doe jij dat online?

Het is alweer november! De feestdagen komen er weer aan! Super gezellig! En het wordt ook weer tijd om kadootjes in te slaan...

Afbeelding blog 'Inslaan voor de feestdagen... Doe jij dat online?'

Volgende week beginnen we met Sint Maarten. Onze oudste dochter wil graag ook langs de deuren, samen met het buurmeisje. Dus deze week gaan we lekker knutselen en dan eens kijken of ze ook daadwerkelijk gaan zingen als de buren open doen haha!
En dan de zaterdag na Sint Maarten komt Sinterklaas alweer in Nederland! Ik vind het heerlijk: november en december! Zo gezellig!! Lekker Sinterklaas liedjes luisteren, pepernoten bakken en natuurlijk de spanning voor pakjesavond! (Ik zelf vind het erg spannend ;-))
Het wordt daarom nu wel tijd om kadootjes in te gaan slaan. Doen jullie dat het liefst in een echte winkel of online? En wat voor dingen vinden jullie leuk om te geven? Alleen speelgoed of ook nuttige dingen?
Ik geef het graag allebei, maar dat nuttige mag dan ook wel een beetje leuk zijn (zoals een leuke pyjama bijvoorbeeld).

Ik hou heel erg van shoppen in echte winkels, maar het internet kan ook wel erg handig zijn..
Zo kwam ik deze site tegen:

http://bit.ly/1o94eVa

En daar krijg je hoge kortingen! Zo hebben ze daar allerlei knuffels van Happy Horse (die zijn zo schattig!) voor de helft van het geld!
Knuffels doen het bij mijn meiden altijd goed eigenlijk... Maar ja, ze zien er meestal ook zo lief uit, dus daar kan ik me wel wat bij voorstellen...

Op dezelfde site verkopen ze ook veel baby- en kinderkleding met hoge kortingen... En ik zag ook al mooie sieraden  (mama mag toch ook wel wat aan Sinterklaas vragen? ;-))

Ik heb er zelf nog nooit wat gekocht, dus ben wel benieuwd of jullie ervaring hebben met Limango?

En waarom kopen jullie liever online of liever in het echt?
Ben benieuwd ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je