Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • post_short

Informatieve artikelen?

Ik kan ze nooit vinden.

Wie heeft er de laatste tijd nog een leuk informatief artikel geschreven? Ik kan ze namelijk nooit vinden. Ik ga wel braaf naar het kopje 'advies', maar daar lijkt het alsof ik alleen maar artikelen zie staan die er al heel lang op staan. Ik zie nooit eens de nieuwe artikelen. En ik vind het juist zo interessant om die te lezen. Ik weet dat mamaplaats bezig is de site te verbeteren en ik heb ze ook al aangeraden hier iets mee te doen, maar tot die tijd: post even een link voor me a.u.b.

10 jaar geleden

Hoi Marieke, Ik probeer actief te schrijven en te bloggen. Ik schrijf nu een jaar voor mamaplaats en ik geniet er echt van. Mijn laatste artikel is http://www.mamaplaats.nl/waar-moet-een-goed-cv-aan-voldoen/ Fijne avond!

10 jaar geleden

he, handig zeg, die optie kende ik ook nog niet!

10 jaar geleden

ik heb het eens geprobeerd, een thuiswerkopdracht... maar het duurt zo lang voor mp antwoord, en dan krijg je een dag voor de deadline to horen dat het artikel te lang is en je het moet inkorten...nah ik heb het maar gelaten, is het kleine beetje geld niet waard :P Ik doe het liever voor de gezelligheid ook

10 jaar geleden

Aha! Die heb ik nog nooit gebruikt!