{{ message.message }}
{{ button.text }}

Indoor speeltuin, of zeg maar gerust dierentuin!

Na vele (niet heel erg) subtiele hints was het dan eindelijk zover: m'n little monkey, m'n ex en ik zijn vandaag naar Ballorig gegaan!

Afbeelding blog 'Indoor speeltuin, of zeg maar gerust dierentuin!'

Dolenthousiast sprong ik in de wagen en opgewonden wipte ik een half uur in mijn stoel, totdat we dan eindelijk voor de deur stonden! Bij de ingang hebben we netjes betaald en toen ik vol goede moed de deur opengooide om al het leuks te mogen aanschouwen, schrok ik me kapot van het donkere hol met kleine rondrennende demoontjes die Jay bijna omver liepen in hun enthousiasme. Om maar over de verstikkende gymzaal lucht (in het kwadraat) niet te spreken. Een paar seconden keken mijn ex en ik elkaar aan en vroegen ons af of we direct rechtsomkeerd zouden gaan, maar vooruit.. We hebben betaald en misschien valt het allemaal best mee..

We liepen meteen naar het gedeelte voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar, waar Jay met zijn mond vol tanden (wel 5,5 inmiddels!) stond te kijken naar alle andere kinderen. Vrolijk hobbelde hij rond en gingen we een aantal keer met hem van een mini-glijbaantje, oftewel: So far so good! 

Een aantal jongetjes waren druk aan het spelen en Jay liep ernaartoe, puur onschuldig en nieuwsgierig om te kijken wat deze 'grote' kereltjes allemaal aan het uitspoken waren, en ineens pakt één van hun moeders hem op en zette hem zo aan de kant! Oké, om maar niet meteen als de eerste beste tokkie daar ruzie te staan maken heb ik Jay gezellig bij me genomen en zijn we lekker samen gaan spelen. 

Ook viel het me op dat, terwijl alle kinderen druk waren met spelen en stoeien, ouders met oordopjes in naar hun tablets zaten te staren en er dus geen enkele aandacht aan de kinderen besteed werd. Ik dacht persoonlijk dat het iets leuks was om samen te doen. maar misschien heb ik dat helemaal mis!

Gelukkig heeft Jay zich daarna nog super vermaakt in de auto's en zat hij stoer met zijn vader op de (kart)motor!

uss_1454100479.jpe

Maar nog een keer? Nee, ik denk dat ik oversla... Ik wacht wel weer op het mooie seizoen en buitenspeeltuinen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je