{{ message.message }}
{{ button.text }}

Inchecken op Social Media op Vakantie

Kunnen we dan helemaal niet meer zonder internet? Op onder andere facebook zie ik de ene na de andere check-in voorbij komen.

Afbeelding blog 'Inchecken op Social Media op Vakantie' Achtergrond blur afbeelding

Kunnen we dan helemaal niet meer zonder internet? Op onder andere facebook zie ik de ene na de andere check-in voorbij komen. Lekker om te weten dat je op vakantie bent, maar... als het zo de world wide web op knalt dan weet iedereen dat toch? En 1+1=2, dus leeg huis voor weet ik hoeveel dagen. Je kunt net zo goed je deur open laten!

Hetzelfde op mijn werk. Als iemand geen wifi code heeft is het zowat paniek! Je bent op vakantie ga spelletjes spelen of sociaal doen in real life! Maar helaas zo werkt het tegenwoordig niet meer. We kunnen niet zonder internet.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je