{{ message.message }}
{{ button.text }}

In slaap gevallen moeder gered door mede-moeder

Ik kwam dit zojuist tegen op Facebook... Had het nog niet eerder gelezen en vond het erg leuk om te lezen. Dus daarom plaats ik het ook hier

Afbeelding blog 'In slaap gevallen moeder gered door mede-moeder'

Het gaat over een moeder die met haar kinderen naar een binnenspeeltuin gaat op een regenachtige dag, zodat haar kinderen hun energie lekker kwijt kunnen. Terwijl ze met haar kinderen aan het spelen is, ziet ze opeens een andere moeder... En die is diep in slaap! 

Wat doet de moeder? Maakt ze haar wakker? Nee hoor, ze laat haar lekker slapen en schrijft een briefje dat ze bij haar neerlegt:

Lieve uitgeputte moeder die in slaap is gevallen bij "Fun4Kidz". Ik heb je betrapt. Je kleine meisje was dorstig, ik heb haar water gegeven. Ze stootte haar hoofd toen ze van de paarse glijbaan afging, ik heb haar een knuffel gegeven. Het is al een uur geleden dat je in slaap viel. Ik ga niet weg voor je wakker bent... Hopelijk uitgerust en klaar om het weekend in te gaan met alle energie die wij moeders nodig hebben om op te voeden met een lach op ons gezicht!

Toen de slapende moeder wakker werd, hebben de twee moeders wat gekletst. Ze geneerde zich wil een beetje dat ze in slaap was gevallen, maar de andere moeder verzekerde haar ervan dat het echt niet erg was!

Super toch! Niks geen "jij bent een slechte moeder" of "jij let niet goed op". Gewoon een andere moeder helpen die haar rust blijkbaar even heel hard nodig had!!

Wat zou jij doen als je in zo'n binnenspeeltuin (of ergens anders) een moeder zag slapen? Zou je haar wakker maken of zoals deze moeder deed, haar kindje in de gaten houden en wachten tot ze wakker zou worden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.