{{ message.message }}
{{ button.text }}

In de wolken opzoek naar een nieuwe man

Huisje, boompje, beestje, maar waar is die leuk man toch, kan ik hem vinden

Afbeelding blog 'In de wolken opzoek naar een nieuwe man'

Heerlijk, ik loop met mijn hoofd in de wolken, ik kan de hele wereld aan, kom maar op grote boze mensen wereld deze mama is er klaar voor.

Nu het voorlopig koopcontract is getekend in ik moet wachten tot de hypotheek helemaal rond is, verzamel ik al mijn gespaarde centjes van de afgelopen maanden en duik ik samen met mijn moeder de meubel winkels in. Meneer en ik woonde in een groot huis en een aantal meubel stukken kan ik niet meenemen omdat dat niet gaat passen in mijn huisje, dus dan zit er niets anders op om lekker te gaan winkelen, ook behang verf en een nieuwe vloer voor boven wordt uit gezocht. Samen met de kinderen zijn we opzoek gegaan naar nieuwe slaapkamers, want nieuwe spullen krijgen is toch wel heel erg leuk. En na heel lang zoeken zijn ook de lampen en gordijnen een feit. Niet alles is hagel nieuw er komt ook echt wel wat tweedehands in huis, maar ik mag niet klagen.

Nu het allemaal echt wordt en meneer al weer 5 maanden boven een praktijk van vrienden woont, komen ook wij in een rustiger vaarwater en gaan we zowaar steeds beter met elkaar om, er is nog hoop.....

Lekker in je vel noemen ze dat en ja dat zat ik zeker, dus op een mooie voorjaarsavond kruip ik achter de pc om eens te zien of ik nog in de markt lig bij de mannen, of te wel: ik schrijf me in op een dating site.
Zooooooo dat heb ik geweten, ik lag dus heel goed in de markt (dat doet je ego goed hoor, whahaha) helaas zijn er een hoop mannen die alleen maar uit zijn op seks.
Sorry maar wat een stumpers, van naakt foto's tot hotel adressen tot gesmeek en jemig wat zijn sommige mannen dom zeg, ik snap dat die nooit aan de vrouw zijn gekomen.
Er zitten er ook tussen waar ik gezellig mee kon mailen, sommige wat langer dan de andere, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had het er echt heel erg druk mee, mijn mail box stroomde over en heb er bewust voor moeten kiezen om niet iedereen terug te mailen, luxe positie, maar vond het ook wel lullig.

Na een poosje bleven er 3 mannen over waar ik super leuk mail contact mee had en waar ik telefoonnummers mee heb uitgewisseld.
D had de eerste voorkeur, leuke vent om te zien, woonde dichtbij, geen kinderen en een super goede baan.
A woonde in het hoge Noorden was al wat ouder, liet niet heel veel van zichzelf los, maar liet me een prinsesje voelen.
En dan M, 15 jaar jonger, jeetje wat voelde ik me gevleid, super attent, aantrekkelijk en eigenlijk heel erg lief, mooie jongen om bevriend mee te raken, want jemig ik kan toch niet verliefd worden op iemand die mijn zoon had kunnen zijn (oke dan was ik wel een tienermoeder, maar ach het had gekund).

Schouders eronder en achter D aan, helaas was hij vaak onbereikbaar door zijn werk, maar als we contact hadden was het gezellig, het ging me wel storen dat hij het vooral over zichzelf had en weinig over mij wilde weten of over de kinderen.
Maar nieuwsgierig als ik ben een date afspraak gemaakt en hoe vaak ik het tegen de kinderen heb gezegd, ging deze mama het toch doen......een date in het huis van een wild vreemde man........... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je