{{ message.message }}
{{ button.text }}

In de container of doe je er iets moois mee?

Je houdt je kindje in je armen! Dat is een moment waar je als mama enorm naar toe hebt geleefd. In de container of doe je er iets moois mee?

Afbeelding blog 'In de container of doe je er iets moois mee?' Achtergrond blur afbeelding
Eindelijk is het dan zover; je houdt je kindje in je armen! Uiteraard is dat een moment waar je als mama enorm naar toe hebt geleefd. Voor veel mama’s is er nog iets waar ze, zeker tegen het einde van de zwangerschap, naar uit kijken; het weer aankunnen van je gewone kleding. Voor de een lukt het wat sneller dan de ander, maar dat moment komgt weer. Maar wat doe je dan met je zwangerschapskleding? Op Facebook stelde ik deze vraag ook al eens.

Container?

Wanneer je het gevoel hebt dat je gezin nog niet compleet is bewaar je de kleding natuurlijk voor een mogelijk volgende zwangerschap. Is dat niet het geval dan zul je de kleding waarschijnlijk nooit meer dragen. De meest voor de hand liggende opties zijn in de kledingcontainer of verkopen op Marktplaats. Voor het laatste heb je met een kleine baby misschien niet altijd de tijd. Daarom keek Rondom Eva nog eens verder en vond nog een paar suggesties: Lees verder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je