{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zie nog steeds haar hoofdje onderwater

Hij keek nog zo uit, en toch zag ik hoe die auto hem vol raakte en mijn kleine meid gelanceerd werd.

Afbeelding blog 'Ik zie nog steeds haar hoofdje onderwater'

En dan heb je de vreselijkste nachtmerrie ooit ...

Ik was bij een fietsenmaker die mijn fiets gerepareerd had, maar ondertussen ook andere mankementen had laten ontstaan. Chris en de meiden zaten voor de deur in de auto te wachten, dus ik loop naar buiten en wenk ze omdat het nog wel even gaat duren, en ik hoop dat Chris als man van bijna 2 meter meer overwicht zal hebben dan ik. Ik zie door de achterruit hoe Chris Noa oppakt en met haar de auto uitstapt, hij kijkt goed uit of er geen verkeer aankomt. Als hij een meter of 3 à 4 gelopen heeft komt er toch ineens een auto op volle vaart aanrijden rijdt Chris omver en rijdt door. Noa wordt gelanceerd en landt enkele meters verderop in wat ik eerst denk dat een greppel is, ik ren haar naam gillend naar haar toe, zie dat het een sloot is en dat haar hoofdje onderwater ligt, ik wil zo snel mogelijk naar haar toe, maar het lukt me maar niet om bij haar te komen ... en de hele tijd zie ik haar hoofdje onderwater liggen ...
Ik werd wakker met dezelfde pijn als ik tijdens mijn long-embolie had ... en kijkend naar Noa die ineens best tegen me aan mocht kruipen (waar ik haar normaal aanmoedig om in haar eigen bedje te blijven).
Ik zie nog steeds continu voor me hoe haar hoofdje onder water lag... bah bah bah bah bah

Reken maar dat ik ze helemaal platknuffel... ze leven nog en het was slechts een hele boze droom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je