{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zal me eens voorstellen

Afbeelding blog 'Ik zal me eens voorstellen  ' Achtergrond blur afbeelding

Nou ik zal me eens voorstellen want dat is wel zo leuk toch ! 

Ik ben daphne ben 24 jaar en kom uit Rotterdam geboren en getogen, en als je me stem zou hore zou je zeggen ja dat klopt want bij mij gaat overal de natte t achter, en in mij worden boek zit geen n achter een word maar gewoon, daarnaast heb ik ook dyslexie dus erg je vooral niet aan me spel fouten doe me best 😅 

En ben ik moeder van 2 prachtig meisjes mijn prinsesjes Noëlle van 2  en Lichelle van bijna 1 en dan zou je zeggen wauw dat is snel achter elkaar, ja dat klopt, bewust voor gekozen, nee niet bewust gekozen maar jaa ik heb een knappe vent een goede relatie, een huur huis waar we toen we het te horen kregen snel naar moesten verhuizen,woonde namelijk eerst in een huis met 1 slaapkamer 4 hoog achter charlois en buren die het fijn vonden om snachts te gaan feesten en het huis verbouwen want ja zou gek zijn als je dat overdag doet natuurlijk.

 gelukkig werd noëlle daar niet van wakker want die slaapt zelf nog door als der een bom naast der oor afgaat, misschien zou ze zich dat even omdraaien maar meer niet.

maar toch leek het ons verstandiger een ander huur huis Te zoeken en toen kwamen we bij een woning loting op de eerste plek, wij helemaal blij natuurlijk! voor wat  ik in die tijd blij kon zijn met me b12 en ijzer te kort een slaapgebrek, op mijn manier blij dus ! We kwamen in het huis en het was echt een pleuris zooi niet normaal het was net een bouwval maar volgens de woning corporatie aas het wel vernieuwd, en in mijn gedachte ging alleen maar rond ja mag ook wel voor de huur prijs tering achja he verbouwen als je 27 weken zwanger ben waarom niet ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je