{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik win es wat!

Kom maar op met die tuinslang!

Afbeelding blog 'Ik win es wat!' Achtergrond blur afbeelding

"Ik win toch nooit." Met die insteek doe ik soms, tegen beter weten in, mee aan een like-en-deelactie op Facebook. Meestal zie ik dat er al een paar duizend reacties zijn en dan schat ik, realist die ik ben, mijn kans niet groot in. Daarom doe ik eerlijk gezegd ook nooit mee aan loterijen. Nu weet ik zeker dat ik het geld in mijn zak heb, als ik dat investeer in een lot is het nog maar de vraag of ik het terug krijg...

Maar goed, ik ken de eigenaresse van Hair and Relax persoonlijk, en ik vind dat ondernemende vrouwen (Powervrouwen👌) elkaar moeten supporten. Liken en delen kost niets en ik help haar weer aan wat extra bekendheid, dacht ik toen ik meedeed aan haar actie. Wat ze precies verlootte heb ik niet op gelet.

Zogauw mijn time line ververst is, vergeet ik altijd weer wat ik zojuist heb gezien, heb jij dat ook? Al die berichten op Facebook zijn zo vluchtig. Te 'pretty perfect' of juist saai (dankzij mijn lieve man zijn we lid van een hele hoop verkoopgroepen, vooral voor auto's enzo, gaap!), dat de posts nauwelijks beklijven. Of je moet echt heel erg onthullend zijn, maar dat is meestal geen goed teken (dramatische ik-ben-op-zoek-naar-mezelfverhalen, té onthullende foto's)... Daarom ben ik eigenlijk ook maar weinig actief op Facebook.

Gisteren riep mijn man ineens: "Je hebt gewonnen!". "Oh leuk", zei ik. "De bakfiets?" Want dát wist ik nog wel, dat ik me had opgegeven op Mamaplaats om met mijn 4 kids een bakfiets te gaan testen! Dat was het dus niet, maar ik was wel winnares geworden van een andere actie: de Win een wet brush-actie! Er was gebruik gemaakt van een online trekkingsysteem, ik had dus eerlijk gewonnen (geen 'vriendinnetjespolitiek').

"Een wat?", dacht ik. Maar ik telde 1 en 1 bij elkaar op en kwam tot de conclusie dat het iets te maken moest hebben met het kammen van nat haar. En dat klopt, zo vertelde de eigenaresse van Hair and Relax me zojuist toen ik mijn prijs op ging halen. Ze gebruikt hem zelf ook, en vind het fijn dat de borstel voorzichtig met je natte haar omgaat. Je haar breekt niet af, en is dus prima nat kambaar. Dat is goed nieuws voor een moeder van 4, zoals ik, die na elke - korte - douchebeurt, weer zo snel mogelijk de badkamer uit wil zijn omdat ik alweer hoor dat:
- er iemand huilt;
- het schoenenrek omvalt;
- het speelgoed door de keuken geslingerd wordt;
- de kinderen elkaar afmaken;
- er iets misgaat wat alleen misgaat als jij heel even een momentje voor jezelf dacht te kunnen pakken.

Tijd om even lekker te douchen zal ik vanmiddag niet hebben, maar we zijn gezegend met prachtig weer en een lading waterpistolen, waterspuiten en een tuinslang (dat krijg je met 3 jongens en een jongensachtige papa😉) dus ik zou zeggen: jongens, kom maar op met dat water! Vooral op mijn haar graag, dan probeer ik gelijk even mijn nieuwe borstel uit. Ik kan niet wachten;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je