Snap
  • Mama
  • kinderen
  • gezin
  • tweeling
  • Kinderwens
  • zeven

Ik wilde helemaal geen kinderen. En nu heb ik er zeven....

Nee, ik had niks met kinderen. Als ik op een verjaardag zo’n hulpeloos schepsel in mijn armen geduwd kreeg wist ik niet hoe snel ik het weer terug moest geven. Kinderen was iets voor een ander. Ik was 23, studeerde en mijn hele toekomst Iag nog voor mij. In dat plaatje paste geen kinderen.

En toen raakte ik zwanger, van mijn eerste kind. Nee, niet gepland. Ik voelde me mijn hele zwangerschap een tienermoeder. Ik was dus niet alleen onervaren maar ook behoorlijk onzeker.

Door mijn onervarenheid liep ik tegen nogal wat problemen op. Werkelijk niemand had mij verteld dat het ouderschap zo zwaar kon zijn. Ik besloot de eerste drie kinderen vlot te krijgen, dan kon ik dit hoofdstuk afsluiten. Naarmate ik meer kinderen kreeg werd het makkelijker. We besloten te gaan voor nummer 4 en genoten zo dat we niet lang daarna weer zwanger waren. Nummer vijf en zes was een tweeling, en dat bracht het ouderschap weer even aan het wankelen. Zo konden we niet eindigen, en daar was nummer zeven. En dan ineens heb je zeven kinderen.

Na de geboorte van de tweeling ben ik begonnen met het maken van filmpjes voor YouTube. Ik gaf mensen een inkijkje in het leven met een tweeling en mijn grote gezin. Korte filmpjes met muziek, het bleek een succes. Niet lang daarna werd ik gevraagd om artikelen te schrijven over mijn grote gezin en deel te nemen aan een televisieprogramma. En nu dus een plekje bij Mamaplaats.

Ik schrijf de komende periode op humoristisch en eerlijke wijze over het ouderschap in een groot gezin. Dus ook over de minder fraaie kanten. Niet oetsiekoetsielief, Zwitsel zacht en Uber schattig maar hard, rauw en eerlijk. Dus naast mooie verhalen over mijn bevallingen schrijf ik ook hoe mijn seksleven eruit ziet met zeven kinderen, of ik nog tevreden ben met mijn lijf na al die zwangerschappen. En waarom ik toch verliefd werd op die andere man. Er is maar weinig waar ik niet over schrijf. Het is een kijkje in mijn eigen keuken. Ik ben niet bang om er voor uit te komen wat ik voel. Ik denk dat veel ouders zich in mijn verhaal zullen herkennen en de erkenning vinden. Want niemand is ooit de enige die bepaalde gevoelens heeft gehad of heeft.

Wil je kennis maken met mijn gezin? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account.

 

5 jaar geleden

Ik wil God gewoon bedanken voor het gebruiken van Heer Bubuza om me te helpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn vriend vertelde me over Lord Bubuza toen ik diepbedroefd was en niet wist wat te doen ... We zijn al een paar jaar aan het daten en plotseling begon hij zich vreemd te gedragen en stopte me met bellen, elke keer als ik zijn telefoon belde, beantwoordde hij niet telefoon en ik was echt ongerust totdat hij me op een dag belde en zei dat het over was tussen ons ik probeerde te vragen wat het probleem was, maar hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt maar hij wil niet meer verder gaan met de relatie ... Ik was echt gewond en huilde naar mijn vriend op kantoor en toen vertelde mijn vriend me hoe lord Bubuza hem hielp zijn vrouw terug te krijgen na de scheiding, dus ik nam onmiddellijk contact op met heer Bubuza en hij reageerde en vertelde me dat mijn vriend binnen 12 dagen met me zal smeken tot 16 uur nadat hij klaar is met de voorbereiding van de betovering. Ik geloofde hem niet maar ik probeerde het en deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing kwam Luis terug naar me en smeekte hij me op zijn knieën om hem te vergeven ... Heer Bubuza heeft me echt gelukkig gemaakt en ik zal het vertellen de wereld over hem. Heeft u een probleem? Neem dan contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396

5 jaar geleden

leuk! Morgen is mijn tweede blog.

5 jaar geleden

Dan zullen mijn blogs zeker herkenning oproepen. Tweelingen en een groot gezin. Het zijn alle twee uitdagingen die niet voor elkaar onder doen. Morgen post ik mijn tweede blog.

5 jaar geleden

Ben benieuwd naar je blogs, ik heb zelf ook een groot gezin, waaronder een jongens tweeling van 4 jaar. Zal vast veel herkenning oproepen.