{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wil ook papa zijn.

De band die ik als mama met mijn kinderen hebt is mij ontzettend dierbaar. Maar soms zou ik graag even papa willen zijn.

Afbeelding blog 'Ik wil ook papa zijn.'

We hebben net de film aangezet als onze kleinste sirene van zich laat horen. Het arme kind heeft een heftige oorontsteking met de daarbij behorende hoge koorts, dus redens heeft ze er genoeg voor.

Mijn man bied aan om haar uit bedje te halen. Mijn dochter is net als mijn zoon een echt mama's kindje en aangezien ze vandaag, door haar ziek zijn, als dubbelzijdige tape aan mij zat vast geplakt, ben ik hem dan ook zeer dankbaar voor zijn aanbod.

Als hij met haar naar beneden komt blijft ze huilen. Ik loop langs hun heen om haar een flesje te maken en het volume verdubbeld. Ze kijkt me met hulpeloze ogen aan en ik weet alweer hoe laat het is. Ik neem haar van mijn man over en meteen stopt ze met huilen.

"Soms zou ik ook zo graag moeder willen zijn, dat de kinderen zich ook zo bij mij voelen." Zegt mijn man.

Ik begrijp zijn gevoel, maar soms zou ik ook graag even papa willen zijn.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je