{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wauw van jou ❤️

Dit zijn de momenten die ertoe doen, mama's. Geniet ervan. En sla het op in je hart...

Afbeelding blog 'Ik wauw van jou ❤️' Achtergrond blur afbeelding

"Wauw!", zeg je verwonderd. Ik kijk op om te zien wat jouw aandacht trekt. En dan zie ik het: je hebt mijn blik gevangen, met je pretoogjes. Je roept 'wauw' alsof er een regenboog in je kamer verschijnt. 

En dan blijkt dat je zo verwonderd bent door... mij. Je eigen moeder! En weet je, je hebt gelijk. Ik ben een bijzonder wezen. Ik heb jou namelijk bewust én onbewust gewenst, precies zoals je bent. Met je koppigheid, je grillen. Met je goudbruine oogjes en je blonde haartjes. Je sterke wil en baldadige karakter. Met je aandoenlijke combinatie van stout en lief. 

Ik heb je gewenst en ik heb je laten groeien in mijn buik. Ik heb je gebaard, gevoed en geknuffeld. En nu ben jij wie je bent. Die kleine dreumesjongen van anderhalf jaar, die zijn moedertje kust, aait en liefkoost. Wil je dit alsjeblieft vasthouden? Die bewondering voor jouw mama, de eerste vrouw in je leven. Zij die jou het leven schonk, zij die stiekem vereerd is om jouw 'Wauwmoment' te zijn. 

Dankjewel dat je mij als moeder hebt uitgekozen, dat je mijn zoontje wilt zijn. Dat ik voor je mag zorgen en van jouw streken mag genieten. Jij bent mijn 'Wauwmoment'. Ik. Wauw. Van. Jou.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je