{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik was/ben overal vies van na mijn zwangerschap!

Bah, bah, bah!

Afbeelding blog 'Ik was/ben overal vies van na mijn zwangerschap! ' Achtergrond blur afbeelding

Tijdens de zwangerschap kreeg ik over veel dingen een hele andere mening.

Zelf werk ik in de kinderopvang en ben je er wel heel bewust van qua hygiëne, maar nu het mijn eigen is al helemaal!

Boodschappen doen, een karretje vast pakken, daar had ik nog nooit zo over nagedacht. Al die bacteriën... Overal waar ik naartoe ging, nam ik een flesje desinfecterende handgel mee. Stel je voor, al die bacteriën van andere mensen!

Het begon mij steeds meer op te vallen dat bepaalde mensen na het w.c. bezoek hun handen niet wasten... 

Dit vond ik daarom ook super vies en op het moment dat eenmaal ons zoontje geboren werd, draaide ik daar helemaal in door. Overal stond desinfecterende handgel, zodat iedereen die de baby even wilde aanraken, eerst zijn/haar handen daarmee ik kon smeren.

Tegen sommigen kon ik wel zeggen: "Kom op, even je handen was na je wc bezoek!" Voor ons is dit een normaalste zaak van de wereld, maar zo blijkt maar weer dat niet iedereen dit vind.

Oh ja, tijdens mijn zwangerschap rookte mijn partner (niet in huis gelukkig)! Die geur alleen al! Maar na de bevalling is hij meteen gestopt, omdat wij bezoek kregen van mensen die rookten en hij had op dat moment pas door hoe erg zoiets stonk. Wij vonden het verschrikkelijk als ons zoontje bij hun op schoot moest, met zo'n vreselijke adem!

Zo had ik nog wel een paar dingen, waar ik mij erg over kon opwinden en zelfs boos om kon worden...

Wie heeft dit ook gehad?

Liefs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je