{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik vlog mijn leven in Tanzania!

Een Nederlandse moeder in Afrika

Afbeelding blog 'Ik vlog mijn leven in Tanzania!'

Welkom! Ik ben Selma. In 2009 verhuisde ik voor de liefde naar Tanzania. Ik heb een man en drie jonge kinderen en ben eigenaresse van Makasa Safaris & Safari Kids. We zijn een internationale familie, want mijn man is half Duits/half Tanzaniaans, ik ben Nederlands en onze kinderen zijn een mooie mix van dat allemaal. Ngomi is geboren in Tanzania en ik leerde hem tijdens een verpleegkunde stage kennen en snel daarna emigreerde ik. We wonen in Moshi, aan de voet van de Kilimanjaro en om de hoek van de Serengeti en Ngorongoro Crater. In 2009 startte we ons eigen safaribedrijf Makasa. We organiseren prachtige safari reizen in Tanzania en strandvakanties naar Zanzibar. In 2020, tijdens de corona-crisis, ben ik een 2e bedrijf gestart: Safari Kids. Een webshop waarin we onze liefde voor safari & kinderen combineren. Ik verkoop baby- en kinderitems, allemaal in het safari/jungle thema. Op mijn Youtube kanaal hou ik jullie op de hoogte over mijn leven in Tanzania.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je