{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik vier: acht jaar moederschap

Hoe je de dag voordat je moeder wordt nog zo anders naar het moederschap kan kijken.

Afbeelding blog 'Ik vier: acht jaar moederschap ' Achtergrond blur afbeelding

Morgen is onze oudste zoon acht naar oud. Acht jaar geleden zat deze jongen dus nog in mijn buik en dachten we dat hij daar nog wel een week of vijf zou zitten. Maar niks was minder waar. Te vroeg liet hij zichzelf al zien waardoor een slechte start onvermijdelijk was.

Acht jaar geleden dacht ik dat je als moeder je kinderen gewoon duidelijke regels moest geven en dat het opvoeden dan niet moeilijk kon zijn. Nu weet ik hoe goed kinderen precies die grenzen van je regels op kunnen zoeken zodat je zelf ook gaat twijfelen.

Acht jaar geleden dacht ik dat ik wist hoe het voelde om moe te zijn. 🤣🤣🤣🤣

Acht jaar geleden was de laatste dag van mijn tijdperk voordat ik moeder werd. Inmiddels een hele hoop ervaringen rijker en een paar illusies armer voel ik me zelfverzekerd, sterk en vooral dankbaar. Dit stoere mannetje met een prachtig hart gaat het wel redden. Wel op zijn eigen manier en niet altijd volgens boekje, maar hij komt er wel

En o ja, ik word altijd sentimenteel als één van mijn kinderen jarig is. 😉 Heb jij dat ook? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je