{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Ik stop'

Afbeelding blog ''Ik stop'' Achtergrond blur afbeelding

De laatste dag van het jaar, het zet je aan het denken. Aan wat je allemaal hebt bereikt, beleefd en wat je allemaal hád willen bereiken en beleven. Het begin van 2019 begon voor mij als een moeder die haar weg nog niet helemaal had gevonden, nu zo aan het einde van 2019 heb ik het idee dat ik op het goede pad loop. Met nog vele hindernissen, denk aan tandjes, ziek zijn, alles willen ontdekken. Het kost geduld, wat ik eigenlijk nooit had, maar steeds meer begin te krijgen. 

De titel van deze laatste post heet; 'Ik stop'. En dan voor jullie natuurlijk de vraag; waarmee? Nou, ik ga stoppen met de dingen die ik eigenlijk helemaal niet leuk vind en met de dingen die ik steeds minder leuk ga vinden. Sommige weten het al, maar ik heb besloten te stoppen bij mijn huidige baan. Ik heb super veel zin in mijn nieuwe uitdaging, maar vind het ook echt jammer om weg te gaan. Want geloof me; het zijn echt zulke leuke meiden daar! Soms moet je voor je zelf kiezen en ik had meer uitdaging nodig voor mezelf en hoop die te vinden bij mijne oude 'roots' : Etos. 

Er is nog iets waar ik mee ga stoppen. Na de middelbare school ben ik de kappersopleiding gaan volgen. Diep van binnen kreeg ik al het gevoel dat ik niet helemaal 'geknipt' was voor dit vak, maar ik was en ben leergierig en ging er voor. Toen ik in mijn tweede jaar geen stageplek meer had, koos ik er voor om een BBL-opleiding te gaan volgen bij de Etos. Nou,  ik leg dus bij deze voor altijd mijn tondeuse en kappersscharen neer. Waarom? Ik heb er geen fijn gevoel meer bij, er zijn zo veel goeie kappers die trainingen en cursussen volgen en dat heb ik nooit meer gedaan. 

Best wel leuk eigenlijk.. Ik heb 2 keer een keuze gemaakt om ergens mee te stoppen en daardoor ben ik bij de Etos terecht gekomen. Ik hoop dat ik er deze keer net zo'n leuke tijd zal hebben als de eerste keer!

Liefs, Jeanine. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je