{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik stel me graag even voor

Afbeelding blog 'Ik stel me graag even voor' Achtergrond blur afbeelding

Hi daar! Wat leuk dat je op het punt van beginnen staat om mijn aller eerste blog te lezen.

Mijn naam is Kelly Nederend, 29 jaar oud en sinds kort alleen met 2 prachtige kindjes. Ik ben trotse moeder van Lleyton ( 5 ) en Liv ( 0 ). Ik ben momenteel zoekende naar een leuke parttime baan. Vorig jaar heb ik na 9 super leuke jaren ontslag genomen bij mijn werk om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een nieuwe werkgever. Na 3 weken kwam ik erachter dat ik onverwacht zwanger bleek te zijn. Daar ging mijn nieuwe baan, onder het mom... proeftijd niet behaald, zonder pardon ontslagen. Dat was behoorlijk KAK. Maar goed, ik kwam in de ww terecht en dit bleek niet zo een enorme straf te zijn. Mijn bloeddruk was erg laag waardoor ik telkens tegen flauw vallen aan zat. Ik heb dus mijn gehele zwangerschap thuis gezeten. Ik ga binnenkort genoeg schrijven over mijn zwangerschappen dus ga me volgen zou ik zeggen!  

2020 was niet mijn jaar. Of eigenlijk is. 1 prachtig hoogtepunt is natuurlijk mijn dochtertje Liv die dit jaar is geboren. Verder vele dieptepunten. Corona, iets wat ons allemaal heeft geraakt. De relatiebreuk met de vader van Liv en dan nog het ergste, het ongeval in Avifauna waarbij Liv behoorlijk gewond raakte. Dit laatste is iets wat ons nog steeds achtervolgd door media die nog steeds van alles willen weten en ik die hier vreselijke nachtmerries van heb gehad.

Zoals jullie wel in het kort kunnen lezen ben ik dus een moeder met een behoorlijk rugzakje. Maar, dat maakt mij wel tot de vrouw die ik nu ben. Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierigheid heb gewekt en jullie het leuk vinden om mij te gaan volgen en meer over ons willen lezen.

Tot snel?

Liefs, Kelly


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je