{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik sta op en pak de stofzuiger..

Na mijn derde zwangerschap is mijn nesteldrang nooit meer overgegaan. Met 2 kleine kids in huis die overal rondlopen/kruipen/van de vloer eten en een man die alles vind kriebelen, is mijn prio #1 elke ochtend dat de vloer GOED schoon is. Dit betekend dat als ik me heb aangekleed, voor ik ontbijt, ik echt even de stofzuiger door mijn huis heen haal. James vindt het ook geweldig om mij na te doen met zijn speelgoedstofzuiger, heel enthousiast gaat hij alle hoekjes van het huis af.

Afbeelding blog 'Ik sta op en pak de stofzuiger.. ' Achtergrond blur afbeelding

Een goede stofzuiger is dus echt onmisbaar in mijn dagelijks leven. Omdat James extra gevoelig is voor allergieën, was ik al een tijdje opzoek naar een stofzuiger die net even dat stapje extra zet. De nieuwe Bosch ProHygienic stofzuiger, dat leek mij een gouden match! En na een maand lang elke dag de Bosch Prohygienic stofzuiger gebruikt te hebben, kan ik ook niet anders dan zeggen dat wij voor elkaar gemaakt zijn, de bonnie&clyde van huize van der Veer.

Omdat momlife al niet altijd even makkelijk is, deel ik graag mijn ervaringen die het (in mijn ogen) makkelijker maken. Hier de eerste, degene die echt ervoor zorgt dat je kind gerust een boterham met pindakaas van de grond eet zonder dat er 6 haren in zitten omdat je die 2 jaar na je bevalling nog steeds verliest.. Want deze gouden tip, die zuigt die haren echt op, en grondig ook. 


Afbeelding blog 'Ik sta op en pak de stofzuiger.. '

Omdat momlife al niet altijd even makkelijk is, deel ik graag mijn ervaringen die het (in mijn ogen) makkelijker maken. Hier de eerste, degene die echt ervoor zorgt dat je kind gerust een boterham met pindakaas van de grond eet zonder dat er 6 haren in zitten omdat je die 2 jaar na je bevalling nog steeds verliest.. Want deze gouden tip, die zuigt die haren echt op, en grondig ook.

Wij hebben in huis verschillende soorten vloeren. Laminaat, tapijt, vloerkleden en (natuur) steen. Het is voor mij belangrijk dat de stofzuiger op elke vloer even goed zuigt, dat doet de Bosch ProHygienic. Op de stofzuiger zit een knop waardoor je de zuigkracht harder/zachter kan zetten maar ook een automatische stand. Zo past de stofzuiger zelf aan, aan de ondergrond wat op dat moment de beste zuigkracht is. Ook worden er verschillende kopstukken meegeleverd, deze zijn ideaal voor de bank/trap/tapijt/vloerkleed etc. Voor elke ondergrond is er een speciaal opzetstuk. 

Afbeelding blog 'Ik sta op en pak de stofzuiger.. '

Eerder was ik altijd enorm aan het puzzelen hoe ik de hele bovenverdieping kon stofzuigen, wij hebben hier namelijk weinig stopcontacten. De Bosch ProHygienic heeft een snoer van 8 meter, hier red ik nu makkelijk de hele bovenverdieping mee. Toch weer een handeling minder, maakt het me allemaal net wat makkelijker.

Nu hetgene wat ik naast de enorme zuigkracht een mega pluspunt vind. Het ProHygienic gedeelte. Een schoon huis, maar ook een goede luchtkwaliteit is erg belangrijk in huis. Daarom is de Bosch ProHygienic enorm geschikt voor mensen met bijvoorbeeld huisstofmijd of een andere allergie. Ook bij overgevoeligheid voor stof of bijvoorbeeld haren van je huisdier is de Bosch ProHygienic ideaal! De ProHygienic heeft een krachtige motor die voor een intense reiniging zorgt. De speciale wasbare Ultra Allergy (UPLA) filters verwijderen maar liefst 99,99% van de allergenen, fijne stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht én voorkomen dat deze worden teruggeblazen in de ruimte. Dus naast een schone vloer, zorgt de ProHygienic er ook voor dat de lucht wordt gereinigd. Iets wat ik met mijn 2 kids wel echt super fijn vind.

Afbeelding blog 'Ik sta op en pak de stofzuiger.. '

De AirFresh stofzak voorkomt vieze geurtjes dankzij actieve koolstof technologie. Met de speciale sluiting kun je de stofzak stofvrij en hygiënisch verwijderen en weggooien. Kijk, dat is natuurlijk helemaal fijn met een peuter, baby en een gamende/enthousiast voetbal kijkende man in huis (ja ook dan vliegt er wel eens een bak chips alle kanten op). Zo verdwijnen alle etensresten makkelijk en geurloos in de Bosch ProHygienic stofzuiger. Ik zeg; winwin! 

Dus neem van mij aan, een vier maanden geleden bevallen moeder. Met enorme haaruitval, een peuter en een baby. Met deze stofzuiger is je huis echt extra schoon, en omdat hij zo soepel en licht door het huis beweegt.. Is hij ook ideaal om je peuter even te laten helpen (omdat hij dat leuk vind). 

Afbeelding blog 'Ik sta op en pak de stofzuiger.. '

Hebben jullie thuis ook last van allergieën als huisstofmijt? Dan is de Bosch ProHygienic een absolute aanrader. Neem dan vooral een kijkje op de website van Bosch

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je