{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik schrijf een jaar voor mamaplaats.

Ik schrijf al meer dan een jaar voor mamaplaats. Hartstikke leuk!

Afbeelding blog 'Ik schrijf een jaar voor mamaplaats.' Achtergrond blur afbeelding

Een jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven voor mamaplaats. Via de nieuwsbrief had ik me aangemeld om te schrijven. Op 16 oktober 2012 heb ik mijn eerste blog geschreven over zwanger van mijn tweede kindje en mijn eerste artikel ging over solliciteren voor mama’s. Ik heb in het begin veel kunnen schrijven over mijn zwangerschap van Charlotte en over haar geboorte.

Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven op mamaplaats. Hartstikke leuk om de blogs van andere moeders te lezen. Als ik vragen heb kan ik deze ook aan andere mama’s vragen. Mamaplaats voelt voor mij als een virtueel dorp. Vaak even checken of er nieuwe blogs zijn en ik probeer zo veel mogelijk op blogs van andere moeders te reageren. Vooral de ideetjes van andere moeders kun je heel vaak wat mee. Mijn man vraagt ook regelmatig waar ik over heb geschreven. Ik schrijf vaak over mijn kinderen, mijn werk en over dagelijkse dingetjes waar je tegen aan kunt lopen. Soms kun je dan ook echt even van je af schrijven.

Hoe lang schrijven jullie al voor mamaplaats? En wat vinden jullie het leukste aan mamaplaats?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en ik lees ze graag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je