Snap
  • Mama
  • post

Ik schrijf een jaar voor mamaplaats.

Ik schrijf al meer dan een jaar voor mamaplaats. Hartstikke leuk!

Een jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven voor mamaplaats. Via de nieuwsbrief had ik me aangemeld om te schrijven. Op 16 oktober 2012 heb ik mijn eerste blog geschreven over zwanger van mijn tweede kindje en mijn eerste artikel ging over solliciteren voor mama’s. Ik heb in het begin veel kunnen schrijven over mijn zwangerschap van Charlotte en over haar geboorte.

Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven op mamaplaats. Hartstikke leuk om de blogs van andere moeders te lezen. Als ik vragen heb kan ik deze ook aan andere mama’s vragen. Mamaplaats voelt voor mij als een virtueel dorp. Vaak even checken of er nieuwe blogs zijn en ik probeer zo veel mogelijk op blogs van andere moeders te reageren. Vooral de ideetjes van andere moeders kun je heel vaak wat mee. Mijn man vraagt ook regelmatig waar ik over heb geschreven. Ik schrijf vaak over mijn kinderen, mijn werk en over dagelijkse dingetjes waar je tegen aan kunt lopen. Soms kun je dan ook echt even van je af schrijven.

Hoe lang schrijven jullie al voor mamaplaats? En wat vinden jullie het leukste aan mamaplaats?

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en ik lees ze graag.

10 jaar geleden

Dank je wel. Leuk om te lezen dat mamaplaats je wel aanspreekt:) Fijn weekend.

10 jaar geleden

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Ik ben eerst heel lang een 'voyeur' geweest op de site, maar sinds januari 2013 heb ik een paar blogs geschreven en probeer ik te reageren.... Ben niet zo'n schrijver, maar mamaplaats en de meiden erop trekken wel!

10 jaar geleden

Bedankt! Wat goed dat jij al twee jaar schrijft voor mamaplaats:)

10 jaar geleden

Woehoe gefeliciteerd met je mijlpaal! hier sinds verlof van bevalling dus zo 2jr gelee ongeveer ;)