{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Ik schaam me voor wat ik doe voor geld.

Andere mama’s zijn thuisblijfmoeders of werken gewoon netjes bij een bedrijf. Ik niet..

Afbeelding blog '​Ik schaam me voor wat ik doe voor geld.'

Sinds dat mijn oudste 2 jaar is ben ik hier al mee bezig. Het voelt fout en het ís fout, maar ik kan niet stoppen. Ik vermaak mannen voor de webcam. Zo. Dat is eruit. Ik ben een alleenstaande moeder van twee lieve kindjes. Mijn man is helaas 4 jaar geleden overleden (twee maanden nadat mijn jongste was geboren) aan een heftige, uitputtende ziekte. Nu heb ik een jaar een relatie met een geweldige man, maar hij vindt het prima. Hij werkt hoog bij een bank en weet dat het voor mij niet veel betekend. HIj weet ook dat ik er zo mee kan stoppen als ik dat zou willen.

Veel van jullie zullen nu denken: wat vies! Hoe kan ze? Maar ik weet niet meer beter. Het verdient ontzettend goed, ook al is het mega fout. Ik ben een lieve, zorgzame moeder en omdat ik dit laat in de avonduren doe, heb ik de rest van de dag voor mijn kinderen.

Ik werk verder niet omdat ik hiermee genoeg verdien. Aan de buitenkant ben ik een stylish, goed verzorgde “Gooische” mama. Niemand die iets raars aan mij ziet. Mijn kinderen dragen de nieuwste merkjes en zien er altijd tip top uit. Van binnen? Voel ik mij voldaan. Soms wel vies, maar voldaan.

Ik zie er niet uit als een of andere vrouw die je van de Wallen plukt. Ik zie eruit als Wendy van Dijk, of Chantal Janzen (qua style dan ;) ). Dus zie mij alsjeblieft niet op die manier…

Met mijn kinderen ga ik vaak wat leuks doen! We gaan naar het strand, naar een musical, pretpark of toneelstuk omdat ik hier tijd voor heb. Als ik een part-time baan zou hebben, zou ik minder geld verdienen en veel minder tijd overhouden voor mijn kinderen (wat echt belangrijk is!)

Ik schrijf deze blog, omdat ik wil weten of er nog meer moeders zijn die dit doen. Ook wilde ik het gewoon even kwijt. Niemand weet dat ik dit doe en ik moest het ergens kwijt: dus waarom niet hier. Hoe vies of wat een schande sommige mensen dit zullen vinden: ik vind het prima. Bepaal mijn eigen uren en verdien veel. Maar ik schaam me wel. Enorm. Ik wilde dit met andere moeders delen en misschien een kleine steun vragen, ook al weet ik dat dat ver te zoeken is…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je