Snap
  • Mama
  • Gezond

Ik + mijn extra zwangerschap kilo's!

Ik ga nu echt de strijd aan met mijn extra zwangerschap kilo's die ik al een aantal jaar meedraag.

Daar sta ik dan voor de spiegel in mijn ondergoed. Vetrolletje hier en een paar daar. Oke eerlijk bekennen het zijn geen rolletjes meer maar rollen! Maar vanaf nu gaan we er wat aan doen!! 

Ik + de extra kilo's

Sinds ik een aantal jaar geleden gestopt ben met sporten vlogen de kilo's eraan. Ook tijdens en na min zwangerschap kwamen er nog kilo's bij. Ik heb er nooit echt problemen mee gehad maar was er ook nooit echt blij mee of zo.

Ik weeg nu ... kilo (het aantal kilo's moet ik nog even wegen, mijn weegschaal is kapot gegaan maar ik ben te zwaar BMI is  niet gezond). Ik wil me alleen net te veel focussen op het aantal kilo's dat er af moet maar juist focussen op hoe ik me voel en waarbij ik me prettig voel.

Natuurlijk moet ik zorgen dat ik een gezond BMI heb maar ik zal me niet heel erg druk maken als ik er een klein beetje boven zit. 

Mijn doelen voor de rest van 2016

Ik heb een aantal doelen opgesteld voor het laatste deel van 2016 om zo hopelijk een stuk gezonder 2017 in te gaan.

Nr 1. 10.000 per dag maken (de stappen die ik thuis doe niet meegeteld)

Nr 2. Tenminste 3 kilo afvallen (meer mag natuurlijk ook!)

Nr 3. Geen cafeïne meer drinken (doe ik nu al 3 weken niet meer ivm me hart)

Nr 4. 30 squats per dag doen (strak kontje waar ben je gebleven?)

Nr 5. Minder snoepen (suikers zijn mijn ergste vijand!)

Ik heb expres voor niet te grote, zware doelen gekozen omdat ik ook nog niet weet hoe het precies met mijn gezondheid zit. Met elk doel dat ik bereik ben ik al blij!

Gisteren gestart met de 10.000 stappen maken. Dit werden er 18.138 en 11,9 kilometer. Nu moet ik er wel bijzeggen dat ik aan het werk was en dan loop ik altijd veel meer dan op een dag dat ik vrij ben. 

I'm ready voor de rest van mijn doelen om te zo een gezondere ik te maken! Bring it on!

XX