{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik kies voor mezelf!

Tja.... daar was het weer. Dat gevoel dat je je niet lekker in je vel voelt en je moeër bent dan ooit. Wat te doen??

Afbeelding blog ' Ik kies voor mezelf!  '

Druk, druk, druk zo zou je mijn leven kunnen omschrijven, druk met werk, het huishouden, de kinderen en ook mijn man niet te vergeten.  Ik als perfectionist heb alles goed op de rails behalve mijn eigen.  

Begin september besloten om eens voor mezelf te gaan, gezonder leven, meer bewegen en niet te vergeten meer voor mezelf doen. Een beauty avondje, saunatje pakken of gewoon een gezellig avondje met een vriendin weg.  Gewoon een keertje een avondje op de kalender blokken voor me, myself and I.  Reuze spannend, wat zal mijn man ervan zeggen?!  Maar moet zeggen dat toen ik eenmaal de stap had genomen de rest eigenlijk vanzelf ging,  de plannen borrelden naar boven.  

* sporten  (niet in de sportschool maar gewoon lekker bewegen in het park)

*gezond eten (en hopelijk meteen flink wat kilo's kwijt raken)

*Voor mezelf zorgen ( dat maskertje of cremetje 's ochtends gewoon smeren die minuut halen we ergens wel weer in)

*Nee zeggen ( blijft lastig maar na 3 weken gaat het me al makkelijker af)

Tja om over het gezond eten te beginnen, vanaf 1 september eet ik koolhydraatarm en voel ik me beter dan ooit!  Niet moe, lusteloos en zonder energie maar juist precies het tegenover gestelde  energievol, vol inspiratie en fitter dan ooit!!

Het sporten gaat door het aangepast eetpatroon bijna vanzelf en de kilo's vliegen er letterlijk af!

Dit had ik veeeeel eerder moeten doen, mijn huid straalt en doordat ik nu echt tijd voor mezelf maak ben ik veel leuker en gezellig dan ik normaal was.  Mijn to do list is korter en toch is alles op tijd gedaan!  

Stiekem toch wel een klein beetje trots na het nemen van deze beslissing!

Zijn er nog meer dames die koolhydraatarm eten? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je