{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik heb hulp nodig van de keukenprinsessen onder ons..

Ik wil ons eetpatroon compleet omgooien,ben benieuwd hoe dat bevalt.. voor een keukenmuts als ik een uitdaging! Iemand tips?

Afbeelding blog 'Ik heb hulp nodig van de keukenprinsessen onder ons..'

Mijn dochters worden groter en ze gaan zich met steeds meer dingen bemoeien.. niet dat ze dat nog niet deden. Maar toen ze nog wat kleiner waren kon ik het negeren, nu neem ik hun mening mee en kan ik het na hun overtuigende preek altijd nog negeren.

Tegenwoordig maken ze zich druk om het eten. De één wil biologisch eten, want wat wij eten blijkt vergif te zijn. Lekker dramatisch.. ik leef nog steeds! De ander wil vegetarisch eten, ‘weet je wel hoe zielig mam, al die dieren moeten dood voor ons?!.’ Na mijn uitleg hoeveel dieren wij eigenlijk eten kwam ze er al iets op terug. Mevrouw vergif blijft bij haar punt. Onze peuter wil fruit, patat en pizza eten. Daar kan ik me wel in vinden dus die houden we sowieso erin.

Ik wil ook best wel eens anders eten. Ik heb een interview gelezen over iemand die van geen suiker naar twee weken wel suiker eten ging. Die gast werd gewoon ziek, en kwam in het ziekenhuis terecht. Dus ik gooide er nog even bij in dat ik wel eens suikervrij wou proberen. Dat blijkt na nader onderzoek bijna niet te doen. Maar goed wie a zegt.. precies!

Dus ik ben opzoek naar een kookboek geschikt voor ons allemaal. Hoe prop ik al onze wensen in een week.. Oh en dan wil ik graag ook nog gezond blijven eten. En er van afvallen. Niet te veel graag. Afvallen hoeft niet perse, ik heb gelezen dat je van goed eten een glanzende, strakke huid kan krijgen. Doe mij dat eten maar!

Dus lieve mensen.. iemand tips? Iemand? Tips? Asjeblieft?

Dan gaan we een paar weken ons complete voedsel patroon omgooien. Eens kijken hoe het bevalt en of het überhaupt te doen is met kinderen. Correctie: met mijn kinderen. We zijn gezegend met niet de makkelijkste eters. #uitdaging!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je